Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Stark kvartett av smarta produkter från Huawei

Stark kvartett av smarta produkter från Huawei

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar fyra nya produkter under dagens stora lanseringsevenemang.

Stark kvartett av smarta produkter från Huawei 2

Stark kvartett av smarta produkter från Huawei

Fyra produkter som bygger vidare på Huaweis egna ekosystem 1+8+N. De nya produkterna är Huawei FreeBuds Pro, ny pro-variant av sina hyllade hörlurar med bland annat förbättrad aktiv brusreducering, Huawei Watch GT 2 Pro och Huawei Watch Fit, de senaste smarta sportklockorna med nya fitness-funktioner och träningslägen, samt Huawei MateBook X, ny lätt bärbar dator som revolutionerar mobil produktivitet med kompakta formfaktorer och smarta upplevelser.

– Fantastiska användarupplevelser bygger alltid på innovation, men vår innovationsresa börjar och slutar alltid med konsumenterna. I framtiden kommer vi att fortsätta arbeta med våra värdefulla partners för att erbjuda smartare och högkvalitativa upplevelser till konsumenter över hela världen, säger Richard Yu, vd för Huawei Consumer Business Group.

Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro är världens första true wireless stereohörlurar (TWS) som stöder intelligent dynamisk brusreducering. Med en integrerad hårdvaru- och mjukvarulösning identifierar de nya TWS-hörlurarna intelligent brus i användarens omedelbara omgivning och växlar mellan tre profiler – General, Cozy och Ultimate – för att ge bästa möjliga resultat. Vidare levererar Huawei FreeBuds Pro med ett branschledande brusreduceringsvärde på 40dB den bästa brusreducerande prestandan hittills i en ljudprodukt från Huawei. Dual Connection med Android-, iOS- och Windows-smarta system innebär att användare sömlöst kan växla mellan enheter utan att vara bundna till ett varumärke, och den nya gestkontrollen gör det möjligt för användare att enkelt ta kontroll över hörlurarna genom att utföra en svepning eller en nypa på lurarnas skaft.

Huawei Watch GT 2 Pro och Huawei Watch Fit

Huawei fortsätter att utöka Huawei Watch-familjen med nya produkter som är genomsyrade av innovationer som ger en vetenskaplig touch för att göra det enkelt att hålla sig både frisk och i form.

Den nya Huawei Watch GT 2 Pro kommer inte bara med funktioner som konsumenterna har blivit förälskade i med Huawei Watch GT-serien, den eleganta sportklockan erbjuder också upp till två veckors batteritid, mer än 100 träningslägen, plus fitness-mätningsfunktioner i proffsklass.

Funktionerna omfattar bland annat den uppgraderade Huawei TruSeen 4.0+, som ger mer exakta pulsmätningar. Huawei har även introducerat nya träningslägen inklusive skidåkning, längdskidåkning, snowboard och golf driving range. Dessa går med i det befintliga sortimentet för att ge användare mätning i realtid och analyser för professionell sport.

Den nya smarta sportklockan lanseras med en robust design i premiummaterial, inklusive en safirkristall, titankropp och hudvänlig keramisk baksida som kombineras med ännu ett safirglas för att förbättra noggrannheten för mätning såväl som för bärkomfort. Vidare har Huawei Watch GT 2 Pro stöd för appar för att ge ett bekvämt sätt för användare att lägga till fler funktioner. Huawei planerar också att i framtiden ytterligare utöka den smarta upplevelsen.

Samtidigt med Huawei Watch GT 2 Pro kommer även Huawei Watch Fit. Det är Huaweis första smarta sportklocka med en rundad rektangulär design på urtavlan. Sportklockan kombinerar en ljusstark AMOLED-skärm på 1,64 tum som lämpar sig för att visa mer innehåll och ge en bättre användarupplevelse. Med en vikt på endast 34 gram känns Huawei Watch Fit lika lätt som ett sportarmband. Klockan har uppgraderats med pulsmätningstekniken Huawei TruSeen 4.0, som utnyttjar Huaweis egen multi-sensor AI-neuronal nätverksalgoritm och avancerade PPG-komponenter för att ge mer exakt, 24 timmars pulsmätning för att spåra förändringar i blodsyresättning, sömn och stressförhållanden. All data analyseras också för att ge råd som hjälper användare att leva bättre och hälsosammare.

Huawei Watch Fit är Huaweis första smarta sportklocka som har stöd för animerade träningstips. Genom att kombinera 44 vanliga fitnessrutiner (inklusive fettförbränning, axelmuskellättnad, kroppsskulptering och andra rutiner) genom tolv animationer, ger funktionen ett snabbt och enkelt sätt för användare att snabbt komma igång att träna. Huawei Watch Fit erbjuder 13 löpningslektioner som är skräddarsydda för joggingentusiaster. Takten på löpningen analyseras vetenskapligt med resultat i realtid för att hjälpa användarna att optimera sitt träningspass. Smartklockan kommer dessutom med 96 träningslägen, inbyggd GPS och är vattentät ned till 5ATM.

Trots sitt kompakta format stöder sportklockan upp till tio dagars batteritid vid normal användning. Huawei Watch Fit stöder också Huaweis snabbladdningsteknik. Fem minuters laddning kan ge tillräckligt med laddning för att hålla smartklockan igång en hel dag vid normal användning.

Huawei MateBook X

Det senaste tillskottet i Huaweis PC-produktlinje, Huawei MateBook X, kombinerar flaggskeppsseriens ikoniska design och innovativa teknik med förbättrad lättviktsdesign och smarta funktioner. Den lätta bärbara datorn väger bara 1 kg och mäter endast 13,6 mm vid sin tjockaste del samtidigt som den är mindre än en ett A4-papper så att användarna enkelt kan få plats med den i en ryggsäck och ta den med sig vart de än går.

Nya Huawei MateBook X är den första bärbara datorn med 3K Infinite FullView-skärm med en kantlös design som erbjuder en uppslukande tittarupplevelse och fantastisk bildkvalitet. Skärmen är också multitouch-aktiverad med stöd för gester som Fingers Gest Screenshot, vilken låter användare snabbt ta en skärmbild genom att svepa nedåt på skärmen med tre fingrar, lika enkelt som på en smartphone.

Den nya bärbara flaggskeppsdatorn drivs av en 10:e generationens Intel Core-processor och levererar de prestanda som behövs för dagliga uppgifter. Pekplattan är 26 procent större jämfört med föregående generation för bättre användarvänlighet och har nu Huawei Free Touch för att ge full haptisk feedback. Det nya tangentbordet i full storlek har saxomkopplare som erbjuder 1,3 mm tangentrörelse och levereras med dubbla diskanthögtalare och bashögtalare som bildar ett ljudsystem med fyra högtalare som ger uppslukande surroundljud för användaren.

Den förbättrade Multi-screen Collaboration-funktionen, som bygger på Huaweis distribuerade teknik, ger ännu större mångsidighet till Huawei MateBook X. Bland annat gör funktionen det möjligt för användare att smidigare utnyttja funktionerna hos flera enheter samtidigt. Att få tillgång till funktionen är enklare än någonsin med Huawei Share-taggen som nu är inbäddad i den förbättrade pekplattan. Användare kan styra både datorn och en parad smartphone på en enda skärm, ringa video- eller ljudsamtal på den bärbara datorn, överföra filer mellan enheterna eller till och med redigera filer som sparats på smarttelefonen direkt med datorn. Huawei-smarttelefonanvändare kan också dra nytta av Instant Hotspot för att ansluta sin bärbara dator till internet via internetdelning.

Huawei MateBook X är också Huaweis första bärbara notebook-dator med stöd för Wi-Fi 6, som har tre gånger dataöverföringshastigheten för Wi-Fi 5 för ännu snabbare anslutning och bättre produktivitet.

Alla dessa nya innovationer härrör från Huaweis inblick i nya krav från denna generations användare, som Huawei kallar “mobil produktivitet 3.0”. Användarna är inte längre nöjda med små uppgraderingar av hårdvaran. Istället kräver de datorer som erbjuder smarta och effektiva funktioner som arbetar i synergi med andra enheter.

Priser och tillgänglighet

 

Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro finns tillgängliga på den svenska marknaden från och med 19 oktober. De kommer i tre olika färger: Carbon Black, Ceramic White och Silver Frost. Rekommenderat cirkapris är SEK 1 990 inklusive moms.

Huawei Watch GT 2 Pro och Huawei Watch Fit

Huawei Watch GT 2 Pro finns i två versioner: sportversionen i Night Black och den klassiska versionen i Nebula Grey. Båda versionerna kan förbeställas på den svenska marknaden från och med 14 september. Leveranser sker från 28 september. Rekommenderat cirkapris för båda versionerna är SEK 3 290 inklusive moms.

Huawei Watch Fit finns att förbeställa på den svenska marknaden från och med den 14 september och har leveransstart 28 september. Rekommenderat cirkapris är SEK 1 290 inklusive moms.

Huawei MateBook X

Nya MateBook X finns tillgänglig på den svenska marknaden från och med 19 oktober. Datorn kommer i två olika färger: Forest Green och Silver Frost. Specifikationer och priser enligt nedan:

  • MateBook X Forest Green – i5-10210u/16GB/512GB/WiFi 6/Touch/MateDock2/Windows 10 Pro. Rekommenderat cirkapris är SEK 16 990 inklusive moms.
  • MateBook X Silver Frost – i5-10210u/16GB/512GB/WiFi 6/Touch/MateDock2/Windows 10 Pro. Rekommenderat cirkapris är SEK 16 990 inklusive moms.

Relaterade Artiklar