Tre inleder samarbete med Safekid – GPS-klockor för barn
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Tre inleder samarbete med Safekid – GPS-klockor för barn

Tre inleder samarbete med Safekid – GPS-klockor för barn

Publicerat av: Redaktionen

Samarbetet syftar till att prioritera det som är viktigt för barnen – att hålla kontakt med sina nära och kära, samtidigt som de får en säker introduktion till mobilvärlden.

Safekids innovativa GPS-klocka gör det möjligt för barnen att ringa, ta emot samtal och skicka meddelanden på ett säkert och enkelt sätt.

Detta kan skänka föräldrar en trygghet i att deras barn alltid är nåbara, samtidigt som barnen kan utforska världen med en känsla av självständighet.

Tre inleder samarbete med Safekid – GPS-klockor för barn– Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med Safekid. Vi ser ett ökat behov för föräldrar att vilja ha kontakt. Det här är perfekt lösning för föräldrar som vill kunna hålla kontakten med de yngre familjemedlemmarna på ett enkelt sätt. Med Safekids GPS-klocka kan barnet både ringa och skicka meddelande till godkända kontakter. Det är ett bra och tryggt komplement när barnen är på språng, säger Patrik Flodin, Product Manager på Tre Sverige.

Safekid-klockorna är utformade för att vara användarvänliga och robusta, vilket gör dem idealiska för aktiva barn. Via en användarvänlig app får föräldrar enkel åtkomst till platsinformation och kommunikationsfunktioner.

Tre är den första svenska mobiloperatören som arbetar med Safekid. Abonnemanget Tre Juniorklocka kostar 49 kronor i månaden och klockan kostar från 50 kronor i månaden (36 månaders delbetalning).

 

 

 

 

Relaterade Artiklar