NK Padel & Social By Ascaro väljer HonestBox för obemannade shoppar
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR NK Padel & Social By Ascaro samarbetar med HonestBox för obemannade shoppar

NK Padel & Social By Ascaro samarbetar med HonestBox för obemannade shoppar

Publicerat av: Redaktionen

NK Padel & Social By Ascaro, padelanläggningar med verksamhet i Stockholm och Malaysia, har valt HonestBox tekniska plattform för att driva sina obemannade shoppar.

Den första anläggningen som kommer att använda HonestBox är den i Stockholm, som ligger på NK:s tak.

Den tidigare bemannade containershoppen har byggts om till en obemannad butik.

“Vi har länge velat tillgodose våra kunders behov av utökade öppettider, men det har alltid varit en fråga om personalresurser. Nu kan vi fokusera på att prata med gäster och skapa upplevelser av världsklass, samtidigt som shoppen sköter sig helt själv”, säger Jonatan Stuxberg, Platschef på NK Padel & Social By Ascaro.

HonestBox är en plattform som gör det möjligt att enkelt skapa och driva obemannade butiker. Med HonestBox kan kunderna handla när de vill, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. De betalar och scannar sina varor i en snabbkassa eller direkt i mobilen.

NK Padel & Social By Ascaro väljer HonestBox för obemannade shoppar“Vi är glada att välkomna NK Padel & Social By Ascaro till oss”, säger Magnus, VD på HonestBox. “De är ett ledande padelföretag med en stark vision om att skapa enastående kundupplevelser. Vi tror att HonestBox kan hjälpa dem att nå detta mål genom att erbjuda sina kunder en bekväm och flexibel shoppingupplevelse.”

HonestBox har redan installerats i NK Padel & Social By Ascaro i Stockholm.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar