SOTI lanserar SOTI XSight – diagnostik och analys
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR SOTI lanserar SOTI XSight – diagnostik och analys

SOTI lanserar SOTI XSight – diagnostik och analys

Publicerat av: Redaktionen

Mobilitetsföretaget SOTI offentliggjorde i dag den nya lösningen SOTI XSight,som är en ny diagnostisk analyslösning.

SOTI XSight gör det möjligt att snabbt lösa problem med appar och mobila enheter.

Genom att använda sig av avancerad diagnostik och analys kan IT-administratörer förbättra prestanda och minska driftskostnaderna för affärskritisk mobil verksamhet. Organisationen kan nu åtgärda problem snabbare, få total insyn i sina mobila enheter, lösa uppkomna problem och skydda sig mot framtida.

SOTI lanserar SOTI XSight – diagnostik och analysMobil teknik spelar en allt större roll för företag i hela världen, och redan i dag är mer än 50 procent av världens arbetskraft mobilÅr 2022 förväntas vi totalt lägga upp emot 1,8 biljoner USD på mobila lösningar världen över. Ändå visar ny forskning att 20 procent av företagen har liten eller ingen insyn i sina mobila enheter och applikationer, och att 85 procent av de medarbetarna aldrig rapporterar problem till ITvilket gör IT-avdelningarna blinda inför stora problem och oförmögna att snabbt åtgärda dem. Effekterna av det kan bli kostsamma. Till exempel kan driftstoppskostnaden för en högprioriterad app vara upp till 68 000 dollar per timme och för en icke-nödvändig app drygt 61 000 dollar per timme.

SOTI XSight lanseras både som moln- eller lokal lösning och integreras med SOTI MobiControl, vilket ger möjlighet till djupanalys, avancerad diagnostik och komplett hantering av enheter ute på fältet, utöver de traditionella funktionerna inom Enterprise Mobility Management, EMM.

– I takt med att organisationers mobila enheter blir allt fler och alltmer komplexa ökar också antalet mobila problem som påverkar medarbetarnas prestation, den totala produktiviteten och kundnöjdheten. Organisationer kan inte se eller fysiskt hålla i enheter som är på distans för att identifiera problemen, och de kan inte fullt förstå orsakerna bakom driftstoppen. Vi skapade SOTI XSight för att ta itu med denna glipa genom att kombinera avancerade diagnostiska funktioner tillsammans med kraftfulla analytiska insikter för att svara på “varför” det finns ett problem och “hur” vi kan lösa det. Framgångsrika företag är i behov av att enheter och appar bara fungerar, säger Carl Rodrigues, grundare vd på SOTI.

 

Relaterade Artiklar