Transiro och Honestbox inleder strategiskt samarbete för att reformera obemannade butikssystem
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Transiro och Honestbox inleder strategiskt samarbete för att reformera obemannade butikssystem

Transiro och Honestbox inleder strategiskt samarbete för att reformera obemannade butikssystem

Publicerat av: Redaktionen

Transiro, en av de ledande leverantörerna av affärssystem inom järn-,färg och bygghandeln med Kassanova, tecknar ett strategiskt samarbetsavtal med HonestBox, en ledande aktör i Europa inom obemannade butikssystem med 600 kunder i 7 länder.

Detta partnerskap syftar till att skapa en sömlös integration av Transiros affärssystem Kassanova med HonestBox innovativa lösningar.

Detta möjliggör ett helt integrerat system och öppnar upp för nya marknader.

Obemannade butiker har blivit en nödvändighet för att kunna erbjuda tjänster på landsbygden och har dessutom visat sig vara en konkurrensfördel på dagens dynamiska marknad. Genom att minska behovet av personal för kontanttransaktioner och butiksövervakning möjliggör obemannade butiker betydande kostnadsbesparingar, framförallt genom minskade lönekostnader, men också ökad service i konsumentledet.

Fördelarna med obemannade butiker sträcker sig från möjligheten att erbjuda försäljning dygnet runt utan behov av personal, till att tillgodose kundernas önskan att handla utanför ordinarie öppettider. Obemannade butiker, utrustade med toppmoderna säkerhetssystem, minimerar risken för stöld och bedrägerier, vilket skapar en trygg shoppingmiljö för kunderna.

Transiro och Honestbox inleder strategiskt samarbete för att reformera obemannade butikssystem

Med detta samarbete mellan Transiro och HonestBox kommer Transiro att ligga i framkant för morgondagens utveckling av kassasystem. Transiro och HonestBox kommer att leverera en enhetlig lösning för hybridbutiker som är delvis obemannade och för helt obemannade butiker. För handlarna innebär det ökad flexibilitet och möjlighet att erbjuda en bättre service till kunderna. Genom integrationen med HonestBox kommer Transiro att bredda sitt produktutbud och attrahera nya kunder inom flera marknader och förbättra erbjudandet till befintliga.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar