Sony presenterar nästa generations BRAVIA-skärmar i sitt sortiment
Hem PRODUKTNYHETER Sony presenterar sin nästa generations BRAVIA-skärmar i sitt sortiment

Sony presenterar sin nästa generations BRAVIA-skärmar i sitt sortiment

Publicerat av: Redaktionen

Sony fortsätter att expandera sitt mångsidiga sortiment av BRAVIA-skärmar med 4K HDR, 8K HDR, OLED och QD-OLED som finns tillgängliga i storlekar från 42 till 85 tum för professionella installationer.

De nya modeller – Z9K, A80K, 90K samt 95K, X80K, 81K, 85K och 95K – är fullpackade med alla funktioner och all teknik som du förväntar dig från BRAVIA, och är perfekta för kontor, universitet och butiker.

Sony presenterar nästa generations BRAVIA-skärmar i sitt sortiment”Vi har ett starkt engagemang för att leverera klassens bästa produkter och lösningar till våra kunder. Och nu när vi introducerar de här nya modellerna ger vi återigen våra kunder ett omfattande val av storlek, kvalitet och pris som passar deras behov”, förklarar Damien Weissenburger, Head of Professional Displays & Solutions Europe. ”Vårt omfattande sortiment av BRAVIA-skärmar är en perfekt lösning för digital skyltning för att effektivt kommunicera med medarbetare, studenter och kunder.”

Det senaste utbudet inkluderar:

Z9K 8K HDR – En oslagbar visningsupplevelse med 8K HDR-bilder, enkel drift och ultramodern teknik. Skärmen har Sonys unika XR Backlight Master Drive, som drivs av Cognitive Processor XR, för att säkerställa levande bilder med hög kontrast. Z9K finns tillgänglig i storlekarna 75 tum och 85 tum. Den levererar enastående kontrast från en mini-LED-skärm med 8K som kontrolleras med precision av vår unika XR Backlight Master Drive-teknik för att säkerställa livfulla bilder med hög kontrast, stor detaljrikedom samt rika färger.

A95K QD-OLED – en ny OLED-skärmen (QD-OLED) med XR Triluminous Max och Sonys enastående Cognitive Processor Xr-teknik med A95K som säkerställer klara 4K-bilder med hög kontrast. Med miljontals individuella självbelysande pixlar ger A95K fler färger än någonsin tidigare för en helt ny visningsupplevelse. Med en slimmad och minimalistisk design finns A95K tillgänglig i 55 tum och 65 tum.

Både Z9K och A95K är utrustade med BRAVIA CAM, Sonys nyutvecklade originalkameraenhet som känner av var användarna sitter och optimerar bild och ljud därefter. BRAVIA CAM erbjuder också gestkontroller, videochatt och många andra innovativa, nya upplevelser.

A90K 4K OLED – Stil och ljud kompletterar varandra: A90K OLED 4K HDR ger fantastiska bilder med XR Triluminous Pro i kombination med Acoustic Surface Audio+ för cinematiskt ljud. Tillgänglig i 42 tum och 48 tum.

A80K 4K OLED – Ge dina digitala skyltar stort genomslag med den elegant designade, fullt utrustade A80K på 55, 65 eller 77 tum. De här skärmarna kombinerar ljusstark, vacker OLED 4K-bildkvalitet med Cognitive Processor XR, och de ger ett överväldigande intryck i alla företags-, utbildnings eller butiksmiljöer.

X95K 4K Mini LED – X95K förenar utmärkt bild och ljud i en 4K HDR-skärm på 65, 75 eller 85 tum – och har dessutom en förstklassig platt design som gör att alla i publiken förblir fokuserade utan att distraheras. Cognitive Processor XR tar ljud och bild till en helt ny nivå genom att förbättra färger, kontrast, tydlighet och rörelse.

X80K, X81K & X85K 4K HDR – De här bildskärmarna ger 4K HDR-bilder med rika färger och hög kontrast med hjälp av 4K X-Reality PRO. X80K finns tillgänglig i storlekarna 43 till 65 tum. X81K är tillgänglig i 75 tum och X85K i 85 tum. Det finns alltså en skärm för varje utrymme och behov.

Hållbarhet är hjärtat för Sony

Med en allt större efterfrågan på ännu större TV-skärmar finns också en risk för större förbrukning av resurser och energi. Sony är starkt engagerade i hållbarhet, från utvecklingsprocessen och hela vägen till visningsupplevelsen. Den globala miljöplanen, ”Road to Zero”, har som mål att uppnå ett hållbart samhälle genom att ha noll avtryck på miljön under hela livscykeln för Sonys produkter och företagsaktiviteter till år 2040. Med de målen i åtanke tillverkas sortimentet av BRAVIA-skärmar med återvunnet plastinnehåll med det Sony-utvecklade materialet SORPLAS. Genom att använda SORPLAS utökar Sony användningen av återvunnet material utan att göra avkall på design och hållbarhet. Sony har minskat den totala användningen av ny plast med upp till 60 %, vilket motsvarar uppskattningsvis 140 000 000 CD-skivor.

Relaterade Artiklar