Sony Music lanserar Sveriges första virtuella artistgrupp NDN med debutsingeln ”Dancing Ugly”
Hem PRODUKTNYHETER Sony Music lanserar Sveriges första virtuella artistgrupp NDN med debutsingeln ”Dancing Ugly”

Sony Music lanserar Sveriges första virtuella artistgrupp NDN med debutsingeln ”Dancing Ugly”

Publicerat av: Redaktionen

Nu på fredag den 22 januari debuterar Sveriges första virtuella avatar-artistgrupp NDN med sin singel ”Dancing Ugly” – en edgy poplåt som handlar om att stå upp för sig själv och våga gå sin egen väg.

Sony Music lanserar Sveriges första virtuella artistgrupp NDN med debutsingeln ”Dancing Ugly”NDN är en ny popgrupp som till skillnad från andra artister endast består av de virtuella avatarerna Ava, Nova och Luna som är 18 och 20 år gamla.

Lanseringen genomsyras av futuristiska vibes med inspiration från K-popvärlden. På NDN:s sociala kanaler kan man redan nu ta del av teasers som avslöjar mer om Ava, Nova och Luna och deras debutsingel ”Dancing Ugly” som alltså släpps nu på fredag.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>