Hem NYHETER LG presenterar företagets första QNED Mini LED-tv på virtuella CES 2021

LG presenterar företagets första QNED Mini LED-tv på virtuella CES 2021

Publicerat av: Redaktionen

Under det virtuella CES 2021 kommer LG Electronics (LG) att introducera sina första QNED Mini LED-tv-apparater som toppmodellerna företagets LCD-tv-sortiment för 2021.

LG presenterar företagets första QNED Mini LED-tv på virtuella CES 2021 3LG:s senaste TV-apparater representerar ett enormt steg framåt i bildkvalitet för LCD-tv. Tack vare quantum dot- och NanoCell-teknik med minilysdioder (Mini LED) som ljuskälla får modellerna mycket bättre ljusstyrka och kontrast än konventionella LCD-tv-apparater. 2021-sortimentet innehåller tio nya 4K- och 8K-modeller som täcker ett brett utbud av stora skärmstorlekar upp till 86 tum.

Tack vare en helt ny panelstruktur baserad på LG:s avancerade Mini LED-bakgrundsbelysning, ger LG:s QNED Mini LED-tv-apparater en verkligt uppslukande tittarupplevelse på LCD-tekniken.

Som de första TV-apparaterna som kombinerar kvantpunkt (quantum dot) och NanoCell i en produkt, skapar LG QNED TV otroligt exakta färger samtidigt som den avancerade LED-bakgrundsbelysningen ger bättre kontrast och djupare svarta för bilder med exceptionell livfullhet och realism. Och med en uppdateringsfrekvens på upp till 120Hz, återskapar dessa TV-apparater rörelse smidigt och mer naturligt.

LG:s innovativa Mini-LED-bakgrundsbelysning består av strax under 30 000 små lysdioder som ger otrolig toppljusstyrka och ett kontrastförhållande på 1 000 000:1 när de kombineras med upp till nästan 2 500 dimningszoner och avancerad teknik för lokal dimning. * Detta resulterar i utmärkt HDR-bildkvalitet med enastående kontrast och svarta, en bred färgskala och otrolig färgnoggrannhet. För fantastiskt realistiska bilder som verkar tappa skärmen och komma in i användarens utrymme är det inte svårt att se varför LG QNED Mini LED är den nya LCD-tv:n i toppen av klassen.

”Vår nya QNED-serie är ett förstklassigt hemunderhållningsalternativ som utökar och förbättrar LCD-TV och samtidigt ger konsumenter ytterligare ett fantastiskt tv-val”, säger Nam Ho-jun, vice VD för FoU på LGs Home Entertainment Company. ”Dessa TV-apparater levererar en upplevelse som skiljer dem från andra LCD-tv-apparater och är ett bevis på vårt engagemang för innovation och driva standarden framåt.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>