Hem NYHETER Urbanista Miami: Trådlösa hörlurar med aktiv rusreducering i fyra färger

Urbanista Miami: Trådlösa hörlurar med aktiv rusreducering i fyra färger

Publicerat av: Redaktionen

Urbanista, det svenska livsstils- och audiovarumärket, lanserar Urbanista Miami, trådlösa Over ear hörlurar med Active Noise Cancelling (ANC), brusreducering som kommer i fyra färger.

Urbanista Miami: Trådlösa hörlurar med aktiv rusreducering i fyra färger 3Miami är det senaste tillskottet i varumärkets kollektion av brusreducerande hörlurar och lever upp till Urbanistas tagline: ‘Designed for Life in Motion’.

Genom att kombinera en bekväm passform och ett kristallklart, isolerat ljud med enkelhet och pålitlighet, låter Urbanista Miami lyssnaren att antingen helt stänga ute den yttre världen eller höra sin omgivning utan att avbryta sin lyssnarupplevelse.

FOCUS & FLOW: A sound experience that you control

De helt nya hörlurarna Miami tar användaren på en ljudresa som erbjuder upp till 50 timmar non-stop speltid, och upp till 40 timmar när brusreduceringen (ANC) är igång. Miami är designad för att leverera en krispig, uppslukande ljudupplevelse. Med funktionen ANC kan lyssnaren med ett knapptryck stänga ute den yttre världen och helt blockera bakgrundsljud så det går att vara fokuserad utan oönskade störningsmoment. Det går också till Miamis inbyggda Ambient Sound Mode som använder en avancerad teknologi för att filtrera in viktiga ljud utifrån utan att störa användarens flow, det möjliggör att man samtidigt kan höra omgivningen.

“Hörlurarna Urbanista Miami är designade att transportera känslorna i din musik, rakt in i din själ. Med en varm konturerad bas som övergår till ultralåga frekvenser, rena ‘mids and highs’; ger Miami en fantastisk, krispig ljudupplevelse vare sig du väljer att lyssna med Active Noise Cancelling, Default eller Ambient Sound Mode,” säger Axel Grell, akustisk tekniker, som utvecklat Urbanista Miamis ljuddesign.

Inspired by Miami

Med inspiration från stadens vibrerande puls är Urbanista Miami designade för att passa in i användarens on-the-go livsstil samtidigt som de kompletterar bärarens personliga stil med någon de Miami-inspirerade färgerna Ruby Red och Teal Green eller färgerna Pearl White och Midnight Black. Hörlurarna Urbanista Miami har en On Ear detection teknologi som är programmerad att pausa när sensorerna känner av att lyssnaren tar av sig hörlurarna och startar igen när hörlurarna åter sätts på, utan att behöva trycka på Pause eller Play.

Med Miami kan man enkelt byta mellan iOS och Android enheter genom att automatiskt ansluta via Bluetooth 5.0. Hörlurarna är justerbara för en skräddarsydd passform och de mjuka, vadderade öronkuddarna sitter bekvämt hela dagen. I förpackningen tillkommer också ett hårt resefodral, en AUX kabel, en flygplansadapter och en USB typ-C laddningskabel.

”Vi är så peppade att lansera ett over-ear alternativ till våra bästsäljande hörlurar London. Vi har kombinerat egenskaper som Active Noise Cancelling och Ambient Sound Mode med trendiga färger och en fantastisk ljudkvalitet, samtidigt som vi inte tummar på vår samtida, skandinaviska design. Vi hämtar alltid inspiration från världens mest spännande städer och Urbanista Miami är ett utmärkt tillägg till vår samling av true wireless produkter”, säger Anders Andréen, VD.

Relaterade Artiklar