Galaxy Buds2 Pro – Premium design med den ultimata lyssningsupplevelsen
Hem PRODUKTNYHETER Samsung Galaxy Buds2 Pro – Premium design med den ultimata lyssningsupplevelsen

Samsung Galaxy Buds2 Pro – Premium design med den ultimata lyssningsupplevelsen

Publicerat av: Redaktionen

Samsungs nya hörlurar i toppklass som med en ny kompakt design och sömlös anslutning erbjuder en fängslande trådlös lyssningsupplevelse som passar perfekt i alla aspekter av vardagen.

Lyssna och uppskatta varje musikalisk del med överlägsna Hi-Fi 24bit Audio som erbjuder en högdynamisk bredd som får användare att känna sig nära det den lyssnar på med kristallklar upplösning.

Galaxy Buds2 Pro – Premium design med den ultimata lyssningsupplevelsenSamsungs sömlösa kodek (SSC HiFi) möjliggör kvalitativ musiköverföring utan uppehåll, och den nya koaxiala 2-vägshögtalaren får ljudet att låta rikare än någonsin.

Den nya kompakta och ergonomiska designen är 15 procent mindre med en passform som är framtagen för att motverka rotation – perfekt vid fysiska aktiviteter och träning. Svara på samtal på språng med kraftfull ANC (active noise cancellation) som stänger ute oönskat ljud utifrån. Nya Galaxy Buds2 Pro låter användarna försvinna in i sin egen värld och samtidigt hålla sig uppdaterade och uppkopplade.

Om användaren snabbt behöver svara på ett brådskande samtal under en spelsession eller filmtittande på sin läsplatta kan Galaxy Buds2 Pro sömlöst byta ljudanslutning med ett fingertryck. Galaxy Buds2 Pro kommer även med Auto Switch som ger en smidig övergång från tittande på favorit-TV-serien till samtal med nära och kära. Om användaren råkar tappa bort Buds2 Pro kan SmartThings Find snabbt och enkelt hitta dem igen, oavsett om de ligger i laddningsfodralet eller ej.

Relaterade Artiklar