Brother lanserar nya mobila A4-skrivare, PJ-800
Hem PRODUKTNYHETER Brother lanserar nya mobila A4-skrivare, PJ-800

Brother lanserar nya mobila A4-skrivare, PJ-800

Publicerat av: Redaktionen

Brother tillgodoser ständigt föränderliga behov av mobila utskrifter med nya serien A4-termoskrivare

Brother har lanserat PJ-800-serien – en ny generation mobila A4-skrivare. Den nya serien, som ersätter PJ-700, har utvecklats för att tillgodose kundernas förändrade behov inom mobila utskrifter.

Skrivarna i PJ-800-serien har samma kompakta design som sina föregångare och passar inom områden som fältförsäljning och service, leverans och logistik samt räddningstjänst. Förbättrad uppkoppling och snabbare utskrifter är precis vad användare inom den här typen av hektiska arbetsmiljöer behöver.

PJ-800-serien består av fem modeller – PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, och PJ-883 – som erbjuder olika upplösning och gränssnitt. Beroende på kundens behov kan skrivarna anslutas via USB, Bluetooth eller Wi-Fi.

Henning Elkjær, Sales Director för Danmark och Norge på Brother Nordic A/S, kommenterar: ”När vi utvecklade den nya PJ-800-serien var vårt mål att erbjuda en förbättrad prestanda och samtidigt behålla allt som gjorde föregångarna så bra, och det har vi lyckats med. Designen är fortfarande extremt kompakt, vilket är unikt för en A4-skrivare. En annan positiv aspekt är att våra existerande kunder kan uppgradera skrivaren och samtidigt behålla sina befintliga tillbehör, eftersom de fortfarande är kompatibla med den nya serien.

Brother lanserar nya mobila A4-skrivare, PJ-800Vårt mål är att hjälpa våra mobila användare att göra sitt jobb, oavsett om det handlar om räddningspersonal, fältservicetekniker eller fältförsäljare. De kan utföra sina arbetsuppgifter utan att behöva lägga tid på administrativt dubbelarbete eller fel till följd av handskriven dokumentation. Precis som sina föregångare är skrivarna i PJ-800-serien verkligt mobila eftersom de inte använder bläck. På så sätt slipper man byta bläckpatroner eller råka ut för läckage när man arbetar.”

PJ-800-serien möjliggör både laddning och dataöverföring via USB-C och stöder en mängd olika skrivarspråk, inklusive ZPL2-emulering.

Alla tillbehör i den tidigare serien är kompatibla med PJ-800, exempelvis batteriet.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar