Fyra år till – Kicks förnyar avtalet med Nordlo
Hem E-HANDEL Kicks förnyar avtalet med Nordlo i ytterligare fyra år

Kicks förnyar avtalet med Nordlo i ytterligare fyra år

Publicerat av: Redaktionen

Kicks har sedan många år en marknadsledande position på den nordiska skönhetsmarknaden och är på en stark tillväxtresa.

Efter fem år med avbrottsfri IT har Kicks och Nordlo skrivit ett nytt avtal om fortsatt samarbete i ytterligare fyra år.

Avtalet omfattar ett helhetsåtagande för den verksamhetskritiska IT-miljön.

Med en e-handel som aldrig sover och en starkt verksamhetskritisk IT har Kicks expanderat och kontinuerligt vunnit nya marknadsandelar, med outsourcad IT från Nordlo. Med målet att växa tillsammans och utveckla IT-miljön ytterligare, samt höja IT-säkerheten till nästa nivå, förlängs nu avtalet med leverans från Nordlos svenska datacenter.

– Efter närmare fem år av bra samarbete, hög driftsäkerhet och löpande förbättringar så väljer vi att förlänga vårt partnerskap med Nordlo. Det var ett enkelt beslut att fatta och vi ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans, säger David Heeroma, COO på Kicks.

Det var när Kicks separerades från övriga bolag inom Axstores-koncernen som Nordlo klev in som ny helhetsleverantör för IT-infrastruktur och IT-drift 2017. Genom ett nära samarbete byggde man gemensamt upp en ny IT-organisation och genomförde ett omfattande designarbete för att optimera IT-användningen för en verksamhet som rullar dygnet runt. Nu gör Kicks sin största investering i bolagets historia med ett nytt, högautomatiserat omnilager i Stockholm, samtidigt som bolaget expanderar med fler och större butiker runt om i Sverige.

Fyra år till – Kicks förnyar avtalet med Nordlo

David Heeroma COO på Kicks

– Vi ser fram emot att följa med Kicks på deras fortsatta resa, och vårt gemensamma arbete med att skapa en modern och kostnadseffektiv IT. En nära dialog och Nordlos erfarenhet från retail ger oss en bra grund för att ytterligare förbättra leveransen framåt, säger Ola Hammarstedt, affärsansvarig för Kicks hos Nordlo.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar