Bring har tagit beslut om att etablera egna paketboxar
Hem NYHETER Bring har tagit beslut om att etablera egna paketboxar

Bring har tagit beslut om att etablera egna paketboxar

Publicerat av: Redaktionen

Bring utökar erbjudandet – installerar paketboxar i egen regi.

Till att börja med ska några hundra stycken skåp placeras ut i de största städerna och finnas där människor bor eller rör sig dagligen. 

Den nordiska koncern som Bring tillhör (Posten Norge) har haft stora framgångar med egna paketboxar i Norge. Nu väljer man att ta steget även i Sverige.

Bring har tagit beslut om att etablera egna paketboxar

Robin Engstrand framför ett av Brings paketskåp. Foto: Tore Hole Oksnes

– Boxarna blir en viktig del av det totala erbjudandet och kompletterar vårt befintliga nätverk. Som kund hos oss ska det finnas ett alternativ för alla – oavsett om du vill ha din leverans hem till dörren, hämta ut det hos ombudet när du passerar på väg från jobbet, eller i ett paketskåp när det passar dig, säger Robin Engstrand, chef på Bring för B2B och e-handelstjänster i Sverige, Danmark och Finland.

Paketboxarna ska finnas där konsumenterna rör sig dagligen. Boxarna kommer börja rullas ut inom de närmaste månaderna.

Det viktigaste med den här investeringen är att göra det smidigt att hämta paket, få det att passa in i det berömda livspusslet. För kanske kan ett paketskåp vara mer än bara ett paketskåp: det kan vara en promenad med hunden, en service till hyresgästerna i en kontorsfastighet, något som adderar mervärde till just din butik – eller något helt annat.

– Det där med att placera boxar där det passar i livspusslet är ju spännande, vardagen idag är inte vad den var igår. Vi tror därför starkt på att ha ett brett erbjudande av tjänster till våra e-handlare och till deras kunder, kanske dyker det därför upp boxar på helt nya platser – vi får se, säger Robin Engstrand.

Totalt har Bring 1650 stycken olika utlämningsställen i Sverige innan etableringen av de nya paketskåpen.

 

Relaterade Artiklar