Samsung presenterar nya Galaxy A8 med dubbla främre kameror och stor Infinity-skärm
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Samsung presenterar nya Galaxy A8 med dubbla främre kameror och stor Infinity-skärm

Samsung presenterar nya Galaxy A8 med dubbla främre kameror och stor Infinity-skärm

Publicerat av: Redaktionen

Under de försäljningsintensiva storhelgerna med ett enormt tryck på handeln, ser vi att kundens förväntan på hela köpprocessen inte minskar – utan snarare ökar.

Samsung presenterar nya Galaxy A8 med dubbla främre kameror och stor Infinity-skärm 2En förväntan som ställer extrema krav på oss som återförsäljare i alla led.

Samsung Electronics CO., Ltd presenterar idag ett nytt tillskott i A-serien, genom Galaxy A8. Galaxy A8 gör intåg på marknaden med nyheter så som dubbla frontkameror, stor Infinity-skärm och ergonomisk design.

– Med den nya A-serien vill vi visa på hur dedikerade vi är att alltid lyssna in våra kunders behov och önskemål. I Galaxy A8 har vi plockat ut de absoluta favoritfunktionerna från våra flaggskeppsmodeller, där Infinity-skärmen är ett sådant exempel. Dessutom introducerar vi för första gången en mobiltelefon med dubbla frontkameror med Live Focus, säger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef för telekom på Samsung.

Dubbla främre kameror fångar mer i bilderna
Med den bakre 16MP F1.7-kameran och de 16MP+8MP F1.9 Dual Front-kamerorna kan användaren ta snyggare och skarpare bilder än någonsin. Dual Front-kamerorna är skapade för att kunna hoppa mellan två lägen och fånga den bästa möjliga selfien – allt ifrån nära close-ups, till bilder med skarpa och detaljrika bakgrunder. För mer professionella bilder är Galaxy A8 utrustad med en Live Focus-funktion, vilket innebär att användaren kan kontrollera djupet i bilden genom att tillåta justering av bokeh-effekten och ändra skärpedjupet i efterhand.

Det spelar ingen roll om det är natt eller dag, ljust eller mörkt – oavsett kommer användare kunna ta snygga och skarpa bilder. Andra nya kamerafunktioner är Food Mode, där man enkelt kan ta perfekta matbilder eller lägga till stickers för att göra bilderna unika.

Nya Galaxy A8 sätter även ribban högt för film- och videospelsupplevelser. Med Infinity-skärmen kan du spela upp filmer i 18.5:9 vilket gör att bilden sträcker sig över hela telefonens yta. Tack vare digital bildstabilisering (VDis) slipper du skakiga videoinspelningar. Galaxy A8 har även en ny hyperlapse-funktion som tillåter att skapa time-lapse-videos för att kunna spela in och dela med sig av längre upplevelser än tidigare.

Med Samsungs Always on Display missar du inte någonting som händer på telefonen, då displayen alltid visar klockan och notifieringar även om den är låst.

Frihet utan plånbok med Samsung Pay
Med Galaxy A8 får användare även Samsung Pay direkt i mobilen vilket gör att du kan samla alla dina betal- och medlemskort direkt i telefonen. Verifiera dig med fingeravtryck och bläddra enkelt mellan korten. Samsung Pay accepteras nästan överallt där du kan betala med kort. För att betala håller du bara telefonen intill betalterminalen. Med andra ord kan din nya plånbok allt som din gamla kunde, och lite till.

Galaxy A8 är IP68-klassad (vatten- och dammtålig) vilket gör den redo för att användas i alla väder och miljöer. Galaxy A8 är även den första i A-serien som är redo för Samsung Gear VR. Den har också plats för två SIM-kort samt ett microSD-kort vilket gör att du kan addera upp till 256GB i lagringsutrymme.

Relaterade Artiklar