Samsung presenterar nya Smart Monitor serien M8
Hem PRODUKTNYHETER Samsung presenterar den nya senaste Smart Monitor serien M8

Samsung presenterar den nya senaste Smart Monitor serien M8

Publicerat av: Redaktionen

Samsung presenterar idag sin senaste Smart Monitor-serie M8, som kommer med en uppgraderad och stilren design.

Nya M8 består av en tunn 32 tum skärm med UHD-upplösning och SlimFit Cam.

Monitorn kommer även i fyra nya färger – Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue och Spring Green.
Samsungs Smart Monitor-serie lanserades för första gången i november 2020 och erbjuder multifunktionella skärmar som är utformade för moderna användare. Nya Smart Monitor M8 erbjuder arbetseffektivitet i en än mer slimmad och stilren design. Den nya modellen är bara 11,4 mm tjock, ungefär tre fjärdedelar tunnare än de tidigare modellerna.

– Med vår Smart Monitor-serie kan vi erbjuda livsstilsorienterade lösningar för den moderna användaren. Den nya M8 har den senaste smarta tekniken inbyggd och finns tillgänglig i flera olika färger. Med M8 får användaren uppleva både praktiska funktioner och stilren design, säger Jakob Hultkvist, Direktör för Display divisionen på Samsung.

Produktivitet och underhållning

Samsung presenterar nya Smart Monitor serien M8

M8 underlättar produktivitet och skapar en smidig hemmakontorsmiljö utan att behöva använda en dator. Till skillnad från en dator behöver Smart Monitorn inte anslutas till olika enheter, utan allt sker via den uppgraderade Smart Hub:en. Workspace-användargränssnittet erbjuder alla tjänster som behövs för att arbeta på en skärm, och hjälper användare att trådlöst ansluta till en Windows- eller Mac-dator samt effektivt använda ett omfattande utbud av användbara funktioner, inklusive Samsung DeX, Apple AirPlay 2 och Microsoft 365-molntjänst, samt att spegla innehåll från smartphone till M8.

På underhållningsfronten sticker M8 ut som mer än en traditionell bildskärm och möjliggör för användare att ta del av en mängd on-demand tjänster, inklusive Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ och Apple TV via Wi-Fi utan att behöva ansluta till en dator eller TV .

I tillägg erbjuder skärmen adaptiv bildteknik genom att automatiskt justera skärmens ljusstyrka och färgtemperatur, för att öka användarens komfort. M8 har också ett justerbart stativ och en lutningsfunktion som hjälper användaren anpassa skärmen.

En integrerad skärm

Den nya Smart Monitorn kommer även med en rad olika funktioner och möjligheter:

  • SlimFit Cam är en kamera som enkelt kan fästas via magneter på Smart Monitorn. SlimFit Cam har funktioner för ansiktsspårning och automatisk zoom, som snabbt identifierar en persons ansikte på skärmen och fokuserar på det. Funktionen kan följa och fånga ansiktet på en enskild talare vilket underlättar vid presentationer eller livestreaming.Dessutom stöder monitorn videochattappar som Google Duo, vilket gör det möjligt för användare att arbeta på distans eller delta i videokonferenser hemma eller på arbetsplatsen.
  • – SmartThings Hub är en IoT-hubb som möjliggör för användare att ansluta alla sina IoT-enheter trådlöst. Med SmartThings-appen kan användarna även enkelt spåra IoT-enheter i hela bostaden med appens intuitiva kontrollpanel som lyfter fram all information som tillhandahålls av andra enheter som är anslutna till M8, inklusive strömbrytare och pluggström.
  • – Far Field Voice-mikrofon är en högkänslig funktion som styr enheter som Bixby och Amazon Alexa med hjälp av röstkommandon. Dessutom använder mikrofonen en Always On Voice-funktion som visar samtalsinformation på skärmen när Bixby aktiveras, även om bildskärmen är avstängd.

Smart Monitor M8 fick CES Innovation Awards Honoree från CTA (Consumer Technology Association) som ett erkännande för ett brett utbud av skärmteknik.

Samsung Smart Monitor M8 kan förbeställas i Norden från och med mitten på april, med rekommenderat cirka pris från 8 990 SEK.

Relaterade Artiklar