Samsung lanserar nya Galaxy A13
Hem PRODUKTNYHETER Samsung lanserar den nya Galaxy A13

Samsung lanserar den nya Galaxy A13

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Samsung ytterligare en mobil med stor skärm, bra kamera och hög prestanda till ett fördelaktigt pris. 

Med Samsung Galaxy A13 kommer ännu fler att få tillgång till Samsungs avancerade tekniker.

Galaxy A13 är utrustad med en 6,6-tums stor Infinity-V-skärm som har 60Hz uppdateringsfrekvens. Mobilens kamerauppsättning om tre kameror, tillsammans med smart bildprocessering, hjälper till att ta livfulla och skarpa bilder. Samsung Galaxy A13 är dessutom utrustad med ett 5000mAh-batteri som ger en batteritid på upp till två dygn.

Samsung lanserar nya Galaxy A13– Med den nya mobilen visar vi vår drivkraft i att utveckla teknikstarka mobiler och samtidigt göra dem tillgängliga för en större marknad, säger Niklas Gambe, Produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Pris och tillgänglighet

Galaxy A13 finns i färgerna Black, White och Blue och är tillgänglig hos utvalda återförsäljare och på www.samsung.com.

Galaxy A13 har ett rekommenderat cirkapris från 2 190 SEK.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>