Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version nu tillgänglig i butik
Hem PRODUKTNYHETER Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version nu tillgänglig i butik

Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version nu tillgänglig i butik

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i vår annonserades Samsung Galaxy Tab S7 FE.

Modellen Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G har funnits tillgänglig i butik sedan juli månad.

Nu blir syskonet, Galaxy Tab S7 FE WiFi, tillgänglig till försäljning för den som inte är i behov av 5G-uppkoppling.

– Vi har sett fram emot att kunna erbjuda hela 2021 lineup av Samsungs surfplattor i S7-serien. Äntligen erbjuds vi nordbor samtliga modeller, från de prisvinnande flagskeppsmodellerna Galaxy Tab S7 och S7+ till Galaxy Tab S7 FE-modellerna för den mer prismedvetna konsumenten, berättar Rikard Skogberg, produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Samsung Galaxy Tab S7 FE i WiFi-version nu tillgänglig i butikGalaxy Tab S7 FE är en kombination av de egenskaper som användare gillar mest från storasyskonet Galaxy Tab S7+, men till ett lägre pris. Galaxy Tab S7 FE är utrustad med en 12,4 tums skärm som ger bättre upplevelse såväl vid underhållning som arbete.

Galaxy Tab S7 FE har samma eleganta finish som Tab S7+ och kommer i två färger: Mystic Black och Mystic Pink. Trots den större skärmen är Galaxy S7 FE tunn och lätt, samtidigt som den har ett kraftfullt batteri.

För att maximera produktiviteten kan Galaxy Tab S7 FE paras ihop med Book Cover Keyboard och via gränssnittet Samsung DeX kan du använda din surfplatta likt en laptop. Dessutom går det att använda Galaxy Tab S7 FE som en andra skärm till en PC genom funktionen Second Screen.

Galaxy Tab S7 FE passar sömlöst in i ditt ekosystem av Samsung Galaxy-enheter – från din telefon till dina Galaxy buds. Du kan ta samtal och skicka SMS genom ditt Samsung-konto på surfplattan, trots att din smartphone är utom räckhåll. Om du tittar på film eller serier på din Galaxy Tab S7 FE och behöver ta ett samtal kan dina Galaxy Buds[5]automatiskt byta till en annan enhet.

 

Relaterade Artiklar