Sonos lanserar röstyrningstjänsten Sonos Voice Control
Hem PRODUKTNYHETER Sonos lanserar en ny röstyrningstjänsten Sonos Voice Control

Sonos lanserar en ny röstyrningstjänsten Sonos Voice Control

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar Sonos (Nasdaq: SONO) sin första rösttjänst som tagits fram specifikt för lyssnande på Sonos.

Sonos Voice Control är utformad med integritetsskydd som högsta prioritet och blir det enklaste sättet att styra musiken och få full kontroll över Sonos-systemet med endast rösten som verktyg.

Sonos lanserar röstyrningstjänsten Sonos Voice Control”Sonos strävar hela tiden efter att erbjuda nya upplevelser som gör det enkelt för lyssnarna att komma åt sitt favoritinnehåll”, säger Joseph Dureau, Vice President, Voice Experience, Sonos. ”Ett av de mest naturliga sätten att interagera med musik är via rösten, men när vi pratar med våra kunder väljer många bort röststyrningstjänster på grund av oron för sin personliga integritet. Med Sonos Voice Control har vi satt lyssnarupplevelsen, design och personlig integritet i fokus och med det levererar Sonos Voice Control en Sonos-upplevelse med endast rösten som verktyg.”

Sonos Voice Control fungerar på alla röstaktiverade Sonos-högtalare och behandlar alla kommandon på själva enheten. Inga ljud eller transkriberingar skickas till molnet, lagras, avlyssnas eller läses av någon. Sonos Voice Control är tillgänglig på nya röstaktiverade produkter och som en gratis uppdatering för befintliga kunder. Vid lansering fungerar tjänsten med Sonos Radio, Apple Music, Amazon Music, Deezer och Pandora.

Snabb och korrekt kontroll över musiken och Sonos-systemet

Sonos Voice Control hittar musiken du vill lyssna på och behandlar alla kommandon på själva enheten. Lokal hantering ger kortare svarstider och enkel uppföljning. Säg bara ”Hey Sonos” en gång så kan du sedan fortsätta utan att behöva använda fler väckningsord. Precis som med Sonos-appen kan du styra musiken och högtalarna i valfritt rum, enkelt flytta musiken till olika delar av hemmet, gilla dina favoritlåtar och spara dem i ditt personliga musikbibliotek och mycket mer.

Naturlig konversation med Giancarlo Esposito

Sonos Voice Control förstår nyanserna i människors tal och reagerar på vanliga uttryck som ”turn it up!” Efter noggranna efterforskningar valde Sonos den prisbelönte skådespelaren Giancarlo Esposito – bäst känd för sina roller i Breaking Bad, Better Call Saul och The Mandalorian – för att erbjuda en röst som är välkänd bland amerikanska lyssnare. Efter omsorgsfull inspelning, avancerad bearbetning och mastering känns rösten naturlig och diskret men ändå kunnig och engagerande. Sonos första röst kommer med tiden att kompletteras med andra allt eftersom företaget fortsätter att utöka upplevelsen till att omfatta fler människor och platser.

Relaterade Artiklar