Här öppnar nattklubben för småbarnsföräldrar
Hem NYHETER Här öppnar Owlet nattklubben för småbarnsföräldrar

Här öppnar Owlet nattklubben för småbarnsföräldrar

Publicerat av: Redaktionen

Trötta, sömnlösa, föräldrar får nu en ny mötesplats nattetid när babymonitor-företaget Owlet öppnar Owlet Nattklubben.

En webbsida där föräldrar bland annat kan se avkopplande DJ-framträdanden, chatta med varandra och få sällskap av kända föräldraprofiler via livestreams.

Nattklubben är bara öppen mellan 02:00 och 04:00. För många med små barn är det tyvärr mycket rimliga öppettider.

Natten till den 19 mars öppnar de virtuella portarna för den nya nattklubben, skapad av babymonitor-företaget Owlet. Nattklubben är till för alla föräldrar med små barn som är vakna under nattens längsta timmar. Kanske för att barnet är vaket, kanske för att det är svårt att sova när det plötsligt blir tyst och tankarna rusar. Owlet öppnar den virtuella Nattklubben under internationella sömnveckan – för att uppmärksamma föräldrar på att de inte är ensamma om att få sin sömn påverkad av familjens minsta medlemmar. Till skillnad från vanliga nattklubbar är musiken betydligt lugnare på Nattklubben och istället för dansgolv erbjuds gemenskap och lagom sövande händelser och uppträdanden.

– Det är spännande att öppna Owlets Nattklubben, men till skillnad från andra nattklubbar hoppas vi på så få besökare som möjligt. Vi vill att alla föräldrar ska få en god natts sömn, och vi vet att det inte alltid är möjligt. Tråkigt nog finns det en chans att föräldrar kommer hitta till klubben, eftersom vi vet att sömnproblem är vanligt bland småbarnsföräldrar. Om du är en av de som tyckker det är svårt att komma till ro under småtimmarna kommer Nattklubben finnas där. En avslappnad och rolig plats för föräldrar som står inför samma utmaning, kommenterar Owlets Sverigechef Luca Penna, tillika nytillträdde klubbchef för Nattklubben.

Hur kommer man in på klubben?

Nattklubben är öppen varje natt mellan 02:00 och 04:00, och gästerna kommer att bli placerade i ett virituellt väntrum innan dörrarna öppnas. En ingång till klubben är här. När dörrarna väl öppnat kan klubbesökarna vara inne fram till 04:00.

Det första besökarna kommer mötas av är en räknare som berättar hur många andra sömnlösa besökare klubben har för tillfället. När man kommit in på klubben får man också möjlighet att chatta med andra föräldrar. Vissa nätter kommer klubbvärdarna underhålla i form av livstreams med olika teman, och andra nätter kan föräldrar få chansen att vinna Owlets produkter.

Till exempel Smart Sock som följer barnets puls, syrenivå och sömnutveckling samtidigt som användaren kan använda kameran för att streama live HD-video till telefonen. Teknik som i långa loppet kan leda till att föräldrar får sova lite bättre och Owlet Nattklubben kan stänga för gott. Owlets mål är att ge föräldrar ro att sova gott, och när alla Owlet Nattklubbens gäster sover istället för att klubba – då är målet uppnått.

Här öppnar nattklubben för småbarnsföräldrar

Owlet Nattklubbens klubbvärdar
19/3 – DJ HanaPee 02:00 – 04:00
22/3 – Hannah Widell 02:00-02:30
7/4 – Manne Forssberg 02:30-03:30

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar