RNB väljer Candidator DGC som helhetsleverantör
Hem NYHETER RNB väljer Candidator DGC som helhetsleverantör

RNB väljer Candidator DGC som helhetsleverantör

Publicerat av: Redaktionen

RNB äger några av Sveriges mest välkända klädkedjor, bland dem finns Polarn o. Pyret och Brothers.

RNB väljer Candidator DGC som helhetsleverantör 1

Jan Franzén, Candidator DGC och Carl Franke, RNB

Nu har RNB valt Candidator DGC som helhetsleverantör av IT till deras 168 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Avtalet som precis signerats mellan Candidator DGC och RNB täcker hela RNBs IT-behov. Med Candidator DGC som helhetsleverantör framtidssäkras IT-miljön hos RNB som omfattar bland annat serverinfrastruktur, klientinfrastruktur, kassa- och POS-system.

Driften till de 168 butiker i norden levereras från moderna och toppsäkra datahallar, och hela paketeringen är skalbar och flexibel. Tjänsterna har full flexibilitet utifrån RNBs affärsbehov, och användningen kan när som helst skalas upp och ner efter behov.

”Det känns kul att få in en så intressant kund i vår retailsatsning. Vi ser verkligen fram emot detta samarbete och RNB kommer att bli en mycket viktig kund för oss. Vi ska ta RNB in i nästa generations IT och vi ligger redan nu i framkant med att leverera ett avtal som är skalbart efter RNBs affärsbehov. Det är vad vi på Candidator DGC kallar IT på kran.” säger Jan Franzén på Candidator DGC.

”Vår digitalisering med OMNI kanal i fokus har verkligen tagit fart på allvar och vi stärker nu vår IT leverans genom att forma detta partnerskap med Candidator kring vår viktiga IT-driftsleverans. Vår förväntan är att Candidator kommer leverera en hög stabilitet avseende IT-driften och bra förutsättningar för vår kommande IT-utveckling.” säger Carl Franke, CIO RNB.

Relaterade Artiklar