Intervju med grundaren av Adroit Board – en ny spännande elbräda!
Hem E-HANDEL Intervju med grundaren av Adroit Board – en ny spännande elbräda!

Intervju med grundaren av Adroit Board – en ny spännande elbräda!

Publicerat av: Redaktionen

En ny spännande bräda har kommit ut på marknaden och säljs hos oss på Hobbex!

Intervju med grundaren av Adroit Board - en ny spännande elbräda! 2Adroit Board från Doner Tech är en genomtänkt bräda med massa funktioner. Bakom brädan står en longboardentusiast som ville ha en bräda helt efter sina egna krav och önskemål. För att få ett grepp om brädans alla funktioner har vi tagit ett snack med grundaren, Linus Månsson.

Linus, vi börjar från början. Vem är du och varför utvecklade du Adroit Board?

-Jag är Linus Månsson, 18 år gammal som precis tagit studenten. Jag har drivit mitt bolag Doner Tech i lite mer än ett år. Jag började jobba med elektronik på fritiden som 15-16 åring, men det tog ett år tills bolaget startades. Här är jag nu, 18 år och har kontor på Norra station i Hässleholm!

Jag har alltid varit förälskad i snowboard, skidor och longboards! Och när jag fick veta att det fanns ett bolag som tillverkade Elektriska Longboards, då blev jag helt paff till en början. Jag ville göra allt jag kunde för att komma över en sådan bräda. Men den typen jag ville ha var ganska dyr, den brädan kostade runt 20 000kr vilket åtminstone var ganska mycket för en studerande 15-16 åring…

Istället köpte jag en bräda som bara kostade hälften av det priset för att jag verkligen ville ha en elektrisk longboard.

Men jag blev så förvånad av hur usel den var, den kunde knappt köra mig upp för min backe hemma, som för övrigt inte är brant alls. Maxhastigheten på den brädan var 15 km/h.

Jag var så missnöjd, så jag sa till mig själv – ”antingen sitter jag och är sur på att andra inte gör bra produkter, eller så går jag ut och gör en egen som kommer slå även den bästa brädan med hästlängder.” Jag valde att ta jobbet!

När det var bestämt fick jag börja beställa hem massa saker och börja jobba hemma. Jag gjorde kortslutning i huset en gång pga att jag skulle ”trimma” mammas hårtork…
Jag lärde mig mycket om de olika förhållanden som finns i den elektriska världen, och hur komponenterna interagerar och fungerar.

När jag var nöjd med mitt hemmabygge tog jag kontakt med fabriker i Kina. Jag fick hem brädor efter förfrågan.

Min vision som jag hade som 15-16 åring är nu sanning. Enligt mig är Adroit Board den bästa elektriska longboarden på marknaden utan tvekan!

Brädan som togs fram och blev Adroit Board har ett bra pris, är vattentålig, den är grymt stark och har en stilren, sleek design där både motorer och batteriet är inbyggt i hjulen och själva brädan – det är alltså en elektrisk longboard helt utan att du ser någon motor eller batteri!

Enligt dig, vilka är de viktigaste funktionerna för brädan som får den att sticka ut?

-En av de viktigaste funktionerna är nog vattentåligheten, bromssystemet och hur anpassningsbar den är för konsumenten. Du kan välja 3 olika hastighetsmode, sen kan du också välja hur du vill att accelerationen ska vara. Så den är verkligen utformad för så bred målgrupp som möjligt.

Man förstår att du har lagt stort engagemang i brädans utformning och funktioner för att se till att den har allt. Men man blir ändå nyfiken på om det finns planer på fler brädor, hur ser framtiden ut, finns det fler brädor i pipen?

-Framtiden bestämmer konsumenten helt. Om försäljningen går som förväntat så är detta bara början. Vi snackar innovationer inom elektriska longboards som ingen sett. Vi snackar innovationer som är helt nya för marknaden och kan vara helt avgörande! Jag är förväntansfull!

Relaterade Artiklar