QX lanserar säker validering av medlemmar med Freja på dejtingsajten Qruiser
Hem E-HANDEL QX lanserar nu säker validering av medlemmar med Freja på dejtingsajten Qruiser

QX lanserar nu säker validering av medlemmar med Freja på dejtingsajten Qruiser

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar att QXs dejtingsajt Qruiser nu erbjuder medlemmarna att använda Frejas e-legitimation för säker validering av sina konton.

I dagsläget finns cirka 70 000 medlemmar på Qruiser men av dessa är endast drygt 1 000 verifierade.

Målet för QX är att alla medlemmar ska bli verifierade med hjälp av Freja.

Freja bidrar nu aktivt tillsammans med QX till att göra nätdejtande tryggt och säkert för medlemmarna på dejtingsajten Qruiser. Genom säker validering med Frejas e-legitimation kan man undvika fejkkonton, romansbedrägerier och andra obehagliga överraskningar.

Säker validering av medlemskonton är det första steget i samarbetet med QX och framöver kommer medlemmarna även att kunna använda Freja för att skapa konton och logga in säkert. Frejas app har dessutom stöd för medborgare från hela 13 länder i Europa vilket passar QX:s internationella community väl.

QX lanserar säker validering av medlemmar med Freja på dejtingsajten QruiserJohan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Trygghet är att ha kontroll och Frejas mål är att så många individer som möjligt i samhället ska kunna vistas säkert online och samarbetet med QX är ett utmärkt exempel på det. Att Frejas app har stöd för individer från 13 europeiska länder är också en positiv aspekt för organisationer likt QX som verkar internationellt.”

Relaterade Artiklar