Världens ledande märke inom gaming-ljud utökar sitt redan prisbelönta ekosystem med Arena 3, Arena 7 och Arena 9.
Hem GAMING Prisbelönta ekosystem med Arena 3, Arena 7 och Arena 9 utökas från världens ledande märke inom gaming-ljudr

Prisbelönta ekosystem med Arena 3, Arena 7 och Arena 9 utökas från världens ledande märke inom gaming-ljudr

Publicerat av: Redaktionen

Danska SteelSeries utökar nu sin serie gaming-tillbehör med högtalarsystemen Arena 3, Arena 7 och Arena 9 – de perfekta högtalarna för spelare som ställer höga gaming-krav när det gäller ljudkvalitet och inlevelse.

Arena-serien ger äkta surroundljud genom en enkel USB-anslutning och garanterar precis det ljud som spelutvecklarna har skapat i spel som Cyberpunk, Red Dead Redemption 2, God of War, Call of Duty och Destiny 2.

Världens ledande märke inom gaming-ljud utökar sitt redan prisbelönta ekosystem med Arena 3, Arena 7 och Arena 9.Arena-serien är kompletta högtalarsystem med två fronthögtalare, en centerhögtalare, två trådlösa surroundhögtalare och en 6,5-tums subwoofer.

Alla tre Arena-modellerna är kompatibla med Sonar Audio Software-sviten som gör det enkelt att ställa in ljudet precis som du vill ha det – och om du behöver en perfekt mikrofon har SteelSeries även lanserat den trådlösa Arena Mic med ClearCast SuperCardiod-brusreducering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>