Pressbyrån och Uber Eats lanserar snabb hemleverans av mat och dagligvaror
Hem RESTAURANG Pressbyrån och Uber Eats lanserar snabb och enkel hemleverans av mat och dagligvaror

Pressbyrån och Uber Eats lanserar snabb och enkel hemleverans av mat och dagligvaror

Publicerat av: Redaktionen

Få frukost, mejeriprodukter, hygienartiklar och mellanmål levererat hela vägen hem till dörren.

Från och med den 9 februari kommer det för första gången bli möjligt att med ett knapptryck få varor från Pressbyrån hemlevererade snabbt och enkelt genom ett nytt och exklusivt partnerskap med Uber Eats.

Pressbyrån öppnar upp sitt sortiment för konsumenter på plattformen i samtliga nio svenska städer där Uber Eats finns tillgängligt. Det är över 60 butiker som kommer erbjuda hemleveranser genom Uber Eats och leveranstiden beräknas ligga på från 15 minuter.Pressbyrån och Uber Eats lanserar snabb hemleverans av mat och dagligvaror

För första gången någonsin börjar Pressbyrån nu erbjuda hemleveranser direkt via mobilen. Pressbyråns butiker blir tillgängliga på Uber Eats plattform i Stockholm, Göteborg och Malmö från och med den 9 februari, och i Uppsala, Lund, Linköping, Norrköping, Helsingborg och Örebro under kommande två veckor. Totalt är det över 60 butiker som blir tillgängliga. Utan behov av tillagningstid kan varorna packas snabbare än restaurangmat, och levereras hela vägen hem på mellan 15-30 minuter.

 • Som en av världens största matleveransappar ser vi en ökad efterfrågan bland konsumenter på att få vardagsnödvändiga varor hemlevererade snabbt och enkelt, och vi jobbar aktivt med att utveckla erbjudandet av dagligvaror på vår plattform. Vi är därför stolta över att med hjälp av vår teknologi och Pressbyråns välkända sortiment och stora geografiska täckning nu kunna erbjuda hemleverans på från 15 En snabb hemleverans från Pressbyrån kan bli en räddare i nöden för den som glömt matsäck till barnens utflykt, den som sent upptäcker att tandkrämen är slut eller den som är sugen på något gott en fredagskväll, säger Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats.
 • Pressbyrån skall vara det naturliga valet, även om kunden inte har möjlighet att besöka våra Vårt breda sortiment har hjälpt till i vardagen i över 100 år, och när omvärlden och behov ändras så vill vi fortsätta att vara där för kunden genom att leverera hem. Våra kunder gillar nyheter, så vi kommer bredda sortimentet löpande. Att vi nu äntligen kan erbjuda snabba leveranser tillsammans med Uber Eats är helt fantastiskt, säger Max Liljenthal, ansvarig för affärsutveckling samarbeten och tjänster på Reitan Convenience som är franchisegivare till Pressbyrån.

Exempel på varor från Pressbyrån som går att få hemlevererade:

 • Fika som färskbryggt kaffe, bullar och kakor
 • Mejerivaror som mjölk, havredryck och juice
 • Mellanmål och frukost som drickyoghurt, egentillverkade frallor, bars, frukt och proteinshakes
 • Färdigmat som soppa, sallad och wraps
 • Hygien- och intimartiklar som tandborstar, tandkräm, handsprit, plåster, mensskydd och kondomer
 • Glass, godis, läsk och chips
 • Tidningar, postpåsar och frimärken

Leveransavgiften ligger på mellan 19-59 kronor. Beställningar för över 150 kronor är inledningsvis kostnadsfria.

Så här går det till att beställa:

 • Ladda ned Uber Eats-appen eller gå in på ubereats.com. För den som redan har ett Uber-konto går det att logga in med samma uppgifter.
 • Välj Pressbyrån och lägg till önskade varor i
 • Klicka på “beställ”. Betalning sker direkt via appen. Det går att välja att hämta beställningen vid porten, eller få den levererad utanför dörren.
 • Följ beställningen i realtid. Det går också att beställa för någon annans räkning, och då går det att enkelt dela leveransens status så att mottagaren kan följa den via

Relaterade Artiklar