Picsmart & Martin & Servera Restaurangbutiker utökar samarbetet - når nu hela storstockholm med ny butik
Hem RESTAURANG Picsmart & Martin & Servera Restaurangbutiker utökar samarbetet – når nu hela storstockholm med ny butik

Picsmart & Martin & Servera Restaurangbutiker utökar samarbetet – når nu hela storstockholm med ny butik

Publicerat av: Redaktionen

Matvarutjänsten Picsmart och Martin & Servera Restaurangbutiker fördjupar nu sitt samarbete genom att utvidga leveransområdena och stärka sin infrastruktur med ytterligare en butik.

Detta initiativ syftar till att möjliggöra snabbare leveranser till både kontor, restauranger och privatpersoner.

Picsmart och Martin & Servera Restaurangbutiker har idag ett samarbete som erbjuder restauranger, företag och privatpersoner i Stockholms innerstad och i närområden kring Brommabutiken att handla direkt från butikens sortiment via Picsmarts e-handel.

Samarbetet förstärks nu ytterligare genom att inkludera Årstabutiken, vilket breddar leveransområdena och ger fler konsumenter möjligheten att handla från Martin & Servera Restaurangbutikers sortiment och få det hemlevererat inom en timme.

Att vi nu går in i nästa fas i vårt samarbete markerar en betydelsefull fortsättning av vår strategi att bli den nordiska kategoriledaren inom lokal och fossilfri e-handel. Vi är oerhört stolta över att Martin & Servera Restaurangbutiker fortsätter att välja Picsmart som sin partner, kommenterar Christopher Heybroek, VD på Picsmart.

Efter ett spännande år tillsammans med Picsmart har vi lyckats nå nya kunder med vårt unika sortiment och även förenklat inköpen för våra befintliga kunder som vill handla i butik och online. Nu växlar vi upp och ansluter vår butik i Årsta. Därmed breddar vi det geografiska upptagningsområdet och kan nå ut till fler restauranger, kontor och privatpersoner, säger Charbel Gabbour, verksamhetschef Martin & Servera Restaurangbutiker.

Picsmart & Martin & Servera Restaurangbutiker utökar samarbetet - når nu hela storstockholm med ny butikVi ser med spänning fram emot att introducera vår nya butik för att ytterligare befästa vår närvaro i söderort. Genom att nu kunna erbjuda leverans från både Martin & Servera Restaurangbutiker i Bromma och den nya butiken i Årsta, har vi möjlighet att nå ut till ännu fler företag och privatpersoner som efterfrågar mat, dryck och fika till kontoret och storpack till låga priser med leverans inom några timmar säger Daniel Lingenholm, Head of Growth på Picsmart.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar