PPDS förstärker sitt nordiska säljteam med den erfarna AV-specialisten Liliane Janson
Hem NYHETER PPDS förstärker sitt nordiska säljteam med den erfarna AV-specialisten Liliane Janson

PPDS förstärker sitt nordiska säljteam med den erfarna AV-specialisten Liliane Janson

Publicerat av: Redaktionen

PPDS, Nordens ledande leverantör av professionella TV- och skyltningslösningar, kan med stor glädje avisera att den synnerligen erfarna och kunniga AV-specialisten Lilly Janson utsetts till ny försäljningschef för Finland och Baltikum.

Med 25 års erfarenhet som försäljningschef på några av världens ledande teknikföretag – däribland ViewSonic (3,5 år) och Hitachi (12 år) – är Liliane (eller ”Lilly” som hon kallas) en av Nordens mest erfarna försäljningsspecialister på AV-området.

Hennes kunskaper och expertis är ovärderliga för den nya rollen.

Marknadsledande

Lilly, som talar flera språk flytande (däribland finska och svenska), kommer att arbeta från kontoret i Finland med uppgift att bygga vidare på PPDS:s enastående tillväxt på den nordiska marknaden där företaget nyligen kört om sin närmaste konkurrent och nu har 36 procent av marknaden.

Till hennes ansvarsområde hör bland annat att utveckla nya och utöka befintliga kundrelationer, hitta nya marknadsmöjligheter och skapa större medvetenhet om PPDS:s ständigt växande och prisbelönta sortiment av Philips lösningar för digital skyltning, LED-skärmar och professionell TV. Här ingår Philips nyligen lanserade serier av interaktiva skärmar T-Line (utbildning) och C-Line (företag) samt Philips uppdaterade, tidlösa MediaSuite TV med Chromecast built-in™ för hotellen.

– Det är en mycket stor glädje för mig att få komma till PPDS under en så spännande och framgångsrik period i företagets historia. Teamet här i Norden, Europa och på andra platser har varit otroligt välkomnande och de möjligheter som ligger framför oss gör mig både trygg och inspirerad, säger Lilly.

– PPDS har haft god tillväxt senaste tiden och är ett varumärke som hela marknaden visar intresse för, tillägger hon. Deras produkter är inte bara nytappningar eller mindre uppdateringar av sådant som vi sett eller gjort förut. De levererar nya och innovativa produkter som ofta helt förändrar miljön, oavsett om det handlar om en butik, ett klassrum, ett kontor, en restaurang eller en bar. Oavsett vilka behov av skärmar för professionellt bruk som föreligger kan PPDS erbjuda en lösning.

PPDS försäljningsdirektör för Norden och Baltikum Mikael da Fonseca – som Lilly ska rapportera till – är glad över värvningen:
– Det är med stor glädje vi välkomnar Lilly i teamet. Lilly har en beundransvärd meritlista och har nått framgång på alla tidigare positioner. Lilly har sett vad vi redan uppnått och vad vi har kapacitet för, inte bara i dag utan även i framtiden, och värvningen av henne visar att PPDS är ett företag som attraherar de största talangerna i branschen – och Lilly är absolut en av dem.

Relaterade Artiklar