Första e-handlaren live med Paynovas BNPL via PayPal Commerce Platform
Hem E-HANDEL Första e-handlaren live med Paynovas BNPL via PayPal Commerce Platform

Första e-handlaren live med Paynovas BNPL via PayPal Commerce Platform

Publicerat av: Redaktionen

Sedan tidigare är Upgrit AB och Paynova överens om ett samarbete, och nu som första svenska e-handlare erbjuder Upgrit Paynovas Buy Now Pay Later (BNPL) genom PayPals betalplatform.

Paynovas BNPL är integrerad i  PayPal Commerce Platform.

En framtidsäkrad betallösning där handlaren kan erbjuda de betalsätt som konsumenten förväntar sig. Med PayPals betallösning och Paynovas BNPL kan Upgrit erbjudas en skalbar lösning att växa internationellt med.

– ”Partnerskapet med Upgrit visar styrkan i Paynovas erbjudande, tillsammans med PayPal i deras Commerce Platform för e-handlare och e-marknadsplatser”, säger David Larsson VD på Paynova.

– ”Det är en viktig milstolpe att nu vara live med Paynovas starka BNPL erbjudande till våra kunder. Det är en viktig komponent i vår marknadsledande och framtidssäkrade helhetslösning för e-handlare”, säger Jonas Breding, Chef Norra Europa på PayPal.

Upgrit erbjuder produkter inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. Upgrit har vigt sina liv åt vår egen och andras hälsa och deras idé är att erbjuda kosttillskott. Företaget säljer primärt online och har funnits sedan 2014.

Relaterade Artiklar