Poly lanserar nya kameror för jämlika videomöten
Hem NYHETER Poly lanserar nya kameror för jämlika videomöten

Poly lanserar nya kameror för jämlika videomöten

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Poly två nya videokonferenskameror för mötes- och konferensrum.

Den nya intelligenta kameran Poly Studio E70 och videobaren Poly Studio X70 lanserades idag på årets upplaga Zoomtopia.

Studio-familjen är utformad för att ta videosamarbete till en helt ny nivå och skapa jämlika och inkluderande möten, även i större mötesrum, med hjälp av ljud och video av proffskvalitet.

Din egen live-tv-studio

Videokonferensutrustningen i Poly Studio-familjen garanterar video av högsta kvalitet i varje möte, oavsett var deltagarna befinner sig, för att du ska synas och höras kristallklart. Poly Studio X70 och E70 har båda teknikpaketet Poly DirectorAI, med bland annat Acoustic Fence och NoiseBlockAI, som ger upplevelsen av en liveklippt tv-produktion.

Poly DirectorAI är hjärnan bakom den banbrytande videoupplevelsen, som använder AI- och maskininlärningsteknik för att skapa automatiska övergångar i realtid, bra bildkomposition och hela tiden följa talaren med bilden. Detta ger en känsla av att alla i samtalet sitter i samma rum. Poly DirectorAI fulländar hybridmötesupplevelsen genom att smidigt koppla ihop medarbetarna i mötesrummet med dem på distans.

– På Poly är vi fast beslutna att leverera en upplevelse av producerad livesändning genom vår videokonferensutrustning. Genom att införliva filmproduktionens grundregler tillsammans med AI-kapacitet bidrar vi till jämlikhet mellan mötesdeltagare oavsett rumstyp, oavsett var de finns, säger Beau Wilder, chef för videosamarbete på Poly.

Certifierade för Zoom

Videokonferenskameran Poly Studio E70 och videobaren Poly Studio X70 är båda Zoom-certifierade lösningar som ger stöd för Zooms funktion “Smart Gallery” som kan ge en enskild bild på flera personer i ett Zoom-rum och därigenom skapa en jämlik och inkluderande mötesupplevelse i medelstora och stora mötesrum. Zoom Room Smart Gallery använder AI för att skapa en gallerivy och skickar upp till tre unika videoströmmar på olika personer i rummet till dem som deltar på distans. Det gör att alla får en efterlängtad, personlig kontakt med var och en av personerna i Zoom-rummet.

 

Poly lanserar nya kameror för jämlika videomöten– För att få bästa möjliga Zoom-upplevelse måste ditt team få bästa möjliga utrustning, både på hemmakontoren och i mötesrummen. Polys videokonferensenheter och personliga lösningar är i absoluta proffsklass och är designade för ett jämlikt möte för alla. Genom att möjliggöra funktioner som Zoom Smart Gallery får alla sin egen virtuella stol runt mötesbordet, säger Jeff Smith, chef för Zoom Rooms.

 

En stjärnspäckad uppställning

Polys uppsättning av videokonferensenheter erbjuder något för varje arbetssätt och arbetsplats, från personliga videokonferensenheter som Poly Studio P-serien till videobarerna Poly Studio USB, Poly Studio X30 och Poly Studio X50 för små, medelstora och stora mötesrum. De här professionella enheterna levererar den bästa tänkbara ljud- och videoupplevelsen så att du kan få ut så mycket som möjligt av dina möten, oavsett var arbetet sker.

 

Funktioner hos Poly Studio X70 och Poly Studio E70 att notera:

  • Dubbla kameror med 4K-sensorer, NoiseBlockAI- och Acoustic Fence-teknik för att blockera oönskat bakgrundsljud.
  • Möjlighet att styra lampor, bildskärmar och fönstergardiner direkt från Poly TC8-skärmen via Polys partnerskap och integration med Extron.
  • Inbyggt stöd och anslutning till din molnbaserade videomötestjänst, inklusive Zoom.
  • Ökat integritetsskydd med ett motordrivet, integrerat linsskydd.
  • En luftkvalitetssensor som ger ytterligare mötesanalys tillsammans med Poly Lens (tillgänglig mars 2022).
  • Support i världsklass med Poly Lens, inklusive två års begränsad garanti och tillgång till Polys standardsupport. För ytterligare trygghet finns betalabonnemanget Poly+ för ett extra års garanti och teknisk support för personliga enheter dygnet runt i hela världen.

Relaterade Artiklar