Dynabook Satellite Pro C40-H och C50-H-serien släpps i ljus guldfärg
Hem PRODUKTNYHETER Dynabook Satellite Pro C40-H och C50-H-serien släpps i ljus guldfärg

Dynabook Satellite Pro C40-H och C50-H-serien släpps i ljus guldfärg

Publicerat av: Redaktionen

För första gången kan man nu köpa bärbara datorer under Dynabook-namnet i ljus guldfärg.

Dynabook Europe meddelar nämligen att man kommer att släppa fyra nya modeller i sin Satellite Pro C40-H-serie samt Satellite Pro C50-H-serie.

Detta gör företagets prisvärda allroundare iögonfallande både på kontoret och hemmakontoret.

Dynabook Satellite Pro C40-H och C50-H-serien släpps i ljus guldfärgDen smala designen (från 18,9 mm) och den låga vikten (från 1,55 kg) gör de nya Satellite Pro-modellerna till starka följeslagare i vardagens mobila arbetsliv. För produktivt och bekvämt arbete tillhandahålls Intel Core-processorer av tionde generationen, utbyggbart RAM-minne på upp till 16 GB och snabba lagringsalternativ på upp till 512 GB. Satellite Pro C40-H i 14-tumsformat och 15-tummaren Satellite Pro C50-H kommer att finnas tillgängliga från mitten av september i ljus guldfärg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>