Poly lanserar ny högtalartelefon i Sync-familjen
Hem PRODUKTNYHETER Poly lanserar ny högtalartelefon i Sync-familjen, Poly Sync 10

Poly lanserar ny högtalartelefon i Sync-familjen, Poly Sync 10

Publicerat av: Redaktionen

Kommunikationsföretaget Poly utökar sin uppsättning av professionella högtalartelefoner med ett nytt tillskott i Sync-familjen, Poly Sync 10.

Den nya högtalaren gör högkvalitetsljud tillgängligt för fler och kompletterar den befintliga Sync-familjen med USB- och Bluetoothhögtalartelefoner för allt från enskilda användare eller små mötesrum till stora konferens- och styrelserum, med stöd för att koppla in en kamera direkt i högtalaren, eller använda den som powerbank till din telefon.

För att fortsätta möjliggöra jämlika möten och en bra arbetsmiljö, oavsett var arbetet sker, utökar nu kommunikationsteknikföretaget Poly sin uppsättning av professionella högtalartelefoner genom det nya tillskottet i Poly Sync-familjen, Poly Sync 10.

 Anpassade för olika rumsstorlekar och miljöer

Sync-familjen är utformad för att möta dagens behov av att kunna arbeta varifrån som helst – oavsett om det är i hemmet, från en distansarbetsplats eller från ett konferensrum på kontoret. Poly Sync finns för både små och stora rum, och med USB eller Bluetooth. De intelligenta mikrofonerna upptäcker enkelt röster i ett helt rum för att kunna leverera en klar och krispig ljudkvalitet för både arbete och nöje. Mikrofonerna används också för röststyrning, med stöd för Apples Siri och Googles röstassistent.

– Med medarbetare både på kontoret och på distans blir det otroligt viktigt att skapa en jämlik kommunikation, där alla får samma chans att hänga med i samarbetet oavsett var man arbetar. Ljudkvaliteten är den absolut viktigaste parametern, och för den som inte alltid vill sitta med headset, eller om man sitter flera tillsammans, är högtalartelefoner som Sync-familjen perfekt, säger Anders Blak Pedersen, Nordenchef på Poly.

 Tre huvudkrav på teknik för jämlika möten

Kraven som ställs på samarbetstekniken för att skapa jämlika möten handlar om tre saker, enligt Poly: att låta dig höras och bli hörd, vara enkel att använda och fungera väl tillsammans med ditt normala arbetssätt. Det är med de attributen i åtanke som Poly Sync-familjen har tagits fram.

Poly lanserar ny högtalartelefon i Sync-familjen

– Det nya tillskottet i serien, Poly Sync 10, är den perfekta produkten för hemmaarbetare som vill förbättra sättet de arbetar på hemifrån. Det är ett bra komplement till den befintliga Sync-familjen och erbjuder fler möjligheter för enheter optimerade för olika arbetsytor med ett konsekvent gränssnitt genom hela enhetsfamiljen, säger Anders Blak Pedersen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar