MARKNADENS MINSTA, LÄTTASTE OCH TYSTASTE: PANASONIC UTÖKAR UTBUDET AV PROJEKTORER MED HÖG LJUSSTYRKA
Hem PRODUKTNYHETER Markadens nya minsta, lättaste och tystaste: Panasonic utökar utbudet av projektorer med hög ljusstyrka

Markadens nya minsta, lättaste och tystaste: Panasonic utökar utbudet av projektorer med hög ljusstyrka

Publicerat av: Redaktionen

PT-MZ20 Solid Shine LCD Projector Series är idealisk för större möteslokaler, museiupplevelser, föreläsningar och hybridmöten.

Panasonic utökar i dag sitt sortiment av Solid Shine LCD-projektorer med den nya PT-MZ20-serien.

Det finns nu tre nya modeller vid sidan av PT-MZ20K som presenterades tidigare i år – världens minsta, lättaste och tystaste LCD-projektor med 20 000 lm.

De nya modellerna heter PT-MZ17 (16 500 lm), PT-MZ14 (14 000 lm) och PT-MZ11 (11 000 lm).

Den nya serien är perfekt för större företagsmöten, museiupplevelser, föreläsningar och hybridmöten och erbjuder kostnadseffektiv prestanda och imponerande bildkvalitet samt tillförlitlighet och snabb installation. Ett kompakt, lätthanterligt format på 22,3 kg och Quiet Mode-läge (36 dB) gör att projektorerna smälter in i rummet.

PT-MZ20-serien sätter nya standarder för hög ljusstyrka och naturlig färgkvalitet och har en finjusterad optisk motor med nya 1-tums LCD-paneler. Pure White Generator utnyttjar extra ljus för att förbättra färgnoggrannheten och ge levande och fängslande presentationer. Projektorerna har även automatisk fokusjustering (AFO) för eventuella förändringar i objektivtemperatur och ljusstyrka och är kompatibla med 4K/60p-signaler för enkel integrering i alla system.

Serien är enkel att installera och har en NFC-funktion som stöder IP-installation utan nätström, Smart Projector Control-app med autofokus via mobilkamera, föraktiverade uppgraderingssatser för Geometry Manager Pro samt informationsövervakning som visar status i standby-läge.

PT-MZ20K är kompatibel med ett brett utbud av Panasonic-linser (extrautrustning), till exempel zoomobjektivet ET-EMU100 med ultrakort kastlängd, och kan även användas för att projicera tydligt i små utrymmen utan att kasta skuggor, vilket gör den idealisk för fängslande upplevelser på museer och större lokaler/scen etc.

MARKNADENS MINSTA, LÄTTASTE OCH TYSTASTE: PANASONIC UTÖKAR UTBUDET AV PROJEKTORER MED HÖG LJUSSTYRKAMulti-Laser Drive Engine och Panasonics förseglade vätskekylnings- och fosforhjulkylsystem garanterar tillförlitlighet. Det återanvändbara air eco-filtret och laserljuskällan är underhållsfria i 20 000 timmar. Failover Circuitry förhindrar ljusstyrkeförluster på grund av diodfel och Backup Input förhindrar skärmbländning.

De tre senaste modellerna i serien kommer att finnas tillgängliga från januari 2023: PT-MZ17 (16 500 lm), PT-MZ14 (14 000 lm) och PT-MZ11 (11 000 lm). PT-MZ20K är tillgänglig från april 2023.

 

Relaterade Artiklar