De är Sveriges bästa e-handlare
Hem E-HANDEL Kicks.se är Sveriges bästa e-handlare

Kicks.se är Sveriges bästa e-handlare

Publicerat av: Redaktionen

Kicks.se har för andra året i rad utsetts till årets bästa e-handlare.

Det står klart efter att 200 svenska e-handlare har analyserats i årets Personaliseringsindex.

Idag släpper konverteringsspecialisterna på Spotlight och SaaS-bolaget Triggerbee sitt årliga Personaliseringsindex.

Rapporten syftar till att analysera Sveriges största e-handelsplatser för att hitta gemensamma framgångsfaktorer ,samt hur de anpassar sina hemsidor och marknadsinsatser för att nå sina kunder. I analysen granskas över 200 e-handlare baserat på över 100 parametrar. Störst fokus läggs på personalisering och konverteringsoptimering.

Vinnare är Kicks.se, tätt följt av Boozt.se och Lyko.se. Gemensamt för samtliga bolag i toppen av listan är att de är duktiga på att personalisera och anpassa sin annonsering utifrån sina besökare.

 Sveriges bästa e-handlare 2022
  1. se
  2. se
  3. se
  4. Cervera
  5. Kjell & Company

De är Sveriges bästa e-handlareVinnarna hyllas i Bonnierhuset i Stockholm den 19 oktober, där talare från Kicks.se, Boozt.se och Lyko.se delar med sig av lärdomar och tips. Under kvällen delges också insikter från undersökningen, kopplat till konverteringsoptimering, spårning, analys, annonsering och sökmotoroptimering. Dessutom kommer Arne B Andersson från Svensk Digital Handel att dela med sig av framgångsfaktorer inom e-handel.

Handlar om hur e handlarna anpassar sina e-handelsplatser för kunderna på ett personligt plan.

Här vore det fint att kunna bjussa på en gemensam nämnare för framgången

Boozt.se kommer också att vara på plats men även Arne B Andersson från svensk E handel. Under kvällen delges också insikter från undersökningen, kopplat till personalisering och konverteringsoptimering.

Relaterade Artiklar