Panasonic presenterar nya djärva och ljusstarka lösningar på ISE-mässan 2019
Hem NYHETER Panasonic presenterar nya djärva och ljusstarka lösningar på ISE-mässan 2019

Panasonic presenterar nya djärva och ljusstarka lösningar på ISE-mässan 2019

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic kommer att presentera flera nya produkter på Freedom to Create-temat på ISE-mässan 2019, med en lång rad pålitliga teknologilösningar för ökad kreativ frihet för företag som arbetar med Visual och ProAV-teknologi.

Panasonic presenterar nya djärva och ljusstarka lösningar på ISE-mässan 2019 2Bland ett antal nya teknologier som presenteras på ISA 2019 finns bl a en laserprojektor på 50 000 lumen, som kombinerar branschledande ljusstyrka i förhållande till storlek med möjlighet att iscensätta större, ljusare och djärvare live-events.

I egenskap av Europas ledande leverantör av projektorer med hög ljusstyrka, både för uthyrning och fasta installationer, med en marknadsandel på 36.02% (43.77% på laser), kommer Panasonic på ISE 2019 att presentera sitt fulla sortiment – från bärbara enheter med 3 000 lumen till toppmodellen med en ultrahög ljusstyrka på 50 000 lumen. Panasonic kommer också att demonstrera ett helt sortiment av 4K-displayer, från ingångsmodeller till high-end, med moderna, tunna kanter.

Företagets årliga “showstopper” kommer att använda Panasonics marknadsledande teknologi, som tidigare år varit t ex projektionsmappade sportbilar, 4K-robotskärmar, magiska shower och dansshower som är projektionsmappade i realtid. I år kombineras 3D-mapping på en gigantisk uppblåsbar yta med Panasonics nya fisheye-objektiv i form av en show som tar med besökaren på en visuell global resa.

Företaget kommer även att presentera sin tolkning av en ny trend inom utbildning som kallas det uppskalade klassrummet och avslöja hur den hjälper utbildningsinstituten att flytta studenterna tillbaka till lärandets kärna. Förutom en fullständig IP-integrerad föreläsningslösning, kommer videoinspelning och touch-teknik att samarbeta för att producera några av de mest avancerade samarbetsmiljöerna hittills.

Relaterade Artiklar