OnePlus introducerar nya OnePlus Nord CE – Core Edition
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus introducerar nya OnePlus Nord CE – Core Edition

OnePlus introducerar nya OnePlus Nord CE – Core Edition

Publicerat av: Redaktionen

Förra året introducerade vi OnePlus Nord med ambitionen att göra OnePlus-upplevelsen tillgänglig för fler användare. I Europa skrev OnePlus Nord historia när den gav oss den bästa, första dagen gällande försäljning. Och det var även den mest förbokade enheten någonsin på Amazon i Indien. Och det är tack vare vårt community som alltid hjälper oss att uppnå våra mål.

I år vill vi fortsätta vår ambition att erbjuda användare den bästa tekniken till det bästa priset. Det bottnar i att vår produktstrategi och utveckling alltid utgår från behovet hos våra användare. Baserat på insikter och feedback från användare från tidigare produkter så har vi bestämt att fortsätta expandera OnePlus Nord produktserie.

Det är därför vi idag är glada att introducera en ny medlem i OnePlus Nord serien – OnePlus Nord CE 5G. Den kommer att finnas tillgänglig för användare i Europa och Indien. Och den nästa produkten i N-serien OnePlus Nord N200 5G för nordamerikanska marknaden.

”CE” i OnePlus Nord CE 5G står för “Core Edition” och det är en produkt som siktar på att erbjuda en fantastisk användarupplevelse. Som namnet avser så har vi utgått från ”Core-elementen” från OnePlus Nord och lagt till några nya funktioner för att erbjuda en telefon som ger ännu mer än användare förväntar sig till ett ännu bättre pris.

Med OnePlus Nord N200 5G tror vi att fler användare kommer kunna få tillgång till en snabb och smidig OnePlus 5G upplevelse i Nordamerika.

Vi är väldigt exalterade över att bjuda in er till lanseringen av OnePlus Nord CE 5G som debuterar i sommar den 10 juni i Europa och Indien. För användare i Nordamerika kommer vi snart berätta mer om den officiella lanseringen av OnePlus Nord N200 5G.

Never Settle,
Pete

Relaterade Artiklar