Byt in en telefon, plantera ett träd: OnePlus lanserar ett nytt mobilt inbytesprogram
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus lanserar ett nytt mobilt inbytesprogram

OnePlus lanserar ett nytt mobilt inbytesprogram

Publicerat av: Redaktionen

OnePlus, ett ledande globalt varumärke inom mobilteknik, tillkännager idag sitt nya inbytessystem som är utformat för att hjälpa till att minska påverkan dess produkter har på planeten.

I samarbete med klimatorganisationen Ecologi kommer OnePlus att plantera ett nytt träd när någon byter in en telefon på OnePlus.com.

OnePlus förväntar sig att plantera tusentals träd om året när kunderna byter in sina gamla telefoner för att köpa det senaste och bästa från OnePlus, inklusive OnePlus 10T, OnePlus Nord 2T och OnePlus 10 Pro.

Träd kommer att planteras i dedikerade skogsområden runt om i världen, och på så sätt kommer vi en liten bit på vägen i att förbättra världen vi lever i.

“På OnePlus är vi kända för vår gemenskapsanda och ser upp till våra användare. Genom att ge OnePlus-fans chansen att hjälpa planeten varje gång de skaffar en ny telefon, hjälper vi dem att göra en positiv skillnad för planeten, säger Tuomas Lampen, OnePlus Head of European Strategy. “Genom att samarbeta med Ecologi som en del av vårt bredare miljöarbete hoppas vi kunna fortsätta att minska vår påverkan på världen och bli en mer hållbar verksamhet.”

Linda Adams, Head of Partnerships på Ecologi, tillade: “Även om det fortfarande finns arbete att göra inom hemelektronikbranschen är det fantastiskt att se OnePlus ta viktiga steg för att minska miljöpåverkan från sina produkter genom att stödja vårt globala återplanteringsprojekt. Med tanke på dess globala närvaro och enorma kundbas hoppas vi att OnePlus kan fungera som ett exempel för andra företag i branschen och inspirera dem att gå med i den kollektiva kampen mot klimatförändringar.”

Byt in en telefon, plantera ett träd: OnePlus lanserar ett nytt mobilt inbytesprogramKunder kan komma igång direkt genom att handla på OnePlus.com där OnePlus planterar ett träd för varje återvunnen produkt. Vidare kommer kunder fortfarande att kunna dra nytta av tidsbegränsade inbyteserbjudanden som är tillgängliga vid den tidpunkt de väljer att byta in sin gamla telefon. Detta inkluderar inbytesbonusen som är tillgänglig under hela oktober där kunder kan byta in sin gamla telefon mot nya OnePlus 10T och OnePlus 10 Pro, och få ytterligare 2000 kr tillbaka utöver inbytesvärdet på telefonen.

Anteckningar till redaktörer

OnePlus partnerskap med Ecologi är en viktig del av OnePlus hållbarhetsarbete. Som en del av OPPO har OnePlus infört miljöledning under hela livscykeln för sina produkter och utvecklat gröna produkter för att uppnå miljövänlig verksamhet och det globala målet om koldioxidneutralitet.

Åtgärder som introducerats av OnePlus och OPPO inkluderar miljövänlig förpackningsdesign och minskning av mängden plast de använder, samt förlängning av produktlivscykler och upprättande av återvinningssystem över hela världen. För ytterligare information om OnePlus hållbarhetsarbete som en del av OPPO, besök OPPOs senaste hållbarhetsrapport på oppo.com.

Relaterade Artiklar