Office Management väljer Svea och lanserar e-handel
Hem E-HANDEL Office Management väljer Svea och lanserar e-handel

Office Management väljer Svea och lanserar e-handel

Publicerat av: Redaktionen

För att stärka verksamheten och öka försäljningen har nu Office Management valt Svea inför lanseringen av deras e-handel.

Office Management väljer Svea och lanserar e-handel

Thomas Svensson, Partner Manager på Svea Ekonomi

Genom att tillsammans med Svea utveckla e-butiken ska företaget få både fler och nöjdare kunder, koppla ett starkare grepp om företagskunderna och ta en ledande digital position.

Office Management har sedan 1993 hjälpt företag att skapa de bästa förutsättningarna för allt gällande arbetsplatser och i dag hjälper de 8 000 kunder i Norden. Nu gör företaget en stor satsning på e-handel och väljer Svea som partner i arbetet. Tillsammans med Svea, som är näst störst i Norden på e-handelslösningar, ska Office Management öka kundnöjdheten och dessutom nå fler kunder. Den digitala satsningen beräknas öka omsättningen med 100 miljoner kronor under det första året.

– Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att optimera sina arbetsplatser. Därför satsar vi nu på att digitalisera vårt erbjudande. Svea har gedigen kompetens inom e-handel, B2B och flexibla betalningslösningar, vilket gör dem till en perfekt partner. Genom samarbetet ser vi stora möjligheter att stärka vår verksamhet och ta ett tydligt steg i den digitala riktningen, säger Göran Joelsson, e-handelsansvarig på Office Management.

– Vi är stolta över att ha fått förtroendet att få jobba med en aktör som Office Management. Vi har i flera år gjort rapporter om digital försäljning. 61 procent av alla B2B-företag tror att den digitala försäljningen mot företagskunder kommer öka de närmsta tre åren. Och även om många B2B-bolag anser att man bör satsa på att digitalisera är det väldigt få som realiserar det. Office Managements satsning på att digitalisera kommer med all säkerhet innebära stora konkurrensfördelar mot deras branschkollegor. Vi ser fram emot att tillsammans utveckla och lansera deras digital försäljning, säger Thomas Svensson, Partner Manager på Svea Ekonomi.

Relaterade Artiklar