Nyheter i Remotes plattform och tjänsteförbättringar effektiviserar global mobilitet och flexibla anställningspaket
Hem PRODUKTNYHETER Nyheter i Remotes plattform och tjänsteförbättringar effektiviserar global mobilitet och flexibla anställningspaket

Nyheter i Remotes plattform och tjänsteförbättringar effektiviserar global mobilitet och flexibla anställningspaket

Publicerat av: Redaktionen

Remote, ledaren inom att bygga, hantera och stödja globala, distribuerade arbetsstyrkor, lanserar idag plattforms- och tjänsteförbättringar som möjliggör större flexibilitet oavsett varifrån anställda arbetar.

Med tusentals företag som nu använder Remote runt om i världen, hjälper förbättringarna kunder att förbli konkurrenskraftiga när de anställer toppkandidater på den globala arbetsmarknaden.

“I vår senaste Global Benefit-rapport, rangordnade medarbetare flexibilitet som en av de viktigaste faktorerna när de utvärderade jobberbjudanden.

För många är det en avgörande faktor för var de väljer att arbeta och om de stannar i sin nuvarande roll, säger Job van der Voort, VD och medgrundare av Remote. “Vi arbetar konstant för att hjälpa våra kunder att attrahera topptalanger i alla länder med världsledande anställningspaket. Dessa inkluderar flexibilitet, och våra senaste förbättringar gör att det är lättare för anställda att få betalt, leva och arbeta som de vill.”

Global Mobility-tjänster effektiviserar flytt

I takt med att fler företag ökar möjligheterna till distansarbete, blir internationell mobilitet en differentierande faktor för att anställa och behålla anställda. I Remotes senaste undersökning sa 34 % av de anställda att flytthjälp är en innovativ förmån som de skulle använda om den var tillgänglig.

Nyheter i Remotes plattform och tjänsteförbättringar effektiviserar global mobilitet och flexibla anställningspaketRemotes nya Global Mobility tjänster får anställda hjälp att effektivt hantera flyttar till andra länder. Detta genom Remotes interna team för immigrationsvägledning, kvalifikationskontroller och annat stöd. Företag kan också använda Remote för att skapa nya lokala personalförmåner, betala löner i lokala valutor och undvika potentiella skatte- och regelefterlevnadsproblem relaterade till internationell anställning.

Nya löneutbetalningsalternativ för anställda och konsulter 

Via Remote har medarbetare mer flexibilitet och kontroll över sin ekonomi tack vare möjlighet att dela upp löneutbetalningar på flera bankkonton. Detta gör det möjligt för arbetsgivare att erbjuda sina anställda ett nytt sätt att budgetera och bygga upp sparande med automatiska insättningar. Anställda som är baserade i USA kan också välja att få en procentandel av sin lön i kryptovaluta utan extra avgifter, tack vare en integration med Coinbase, vilket gör att de kan hoppa över konverteringssteget.

Remote har också utökat betalningsmöjligheterna för konsulter, vilket ger dem möjlighet att ta emot betalningar i internationella valutor i över 60 länder runt om i världen. Detta innebär att digitala nomader kan få betalt direkt från sina arbetsgivare i valfri valuta utan konverteringsavgifter, oberoende av var de eller Remotes kund är baserad.

Enkel konvertering från entreprenör till anställd

Företag kan drabbas av hårda straffavgifter om en medarbetare är felklassificerad enligt arbetslagstiftningen i deras bosättningsland. Remote hjälper kunder att bedöma och hantera felklassificeringsrisker och hjälper företag att omvandla sina internationella konsulter till anställda genom Remotes tjänst för registrerade arbetsgivare.

Arbetsgivare kan utnyttja Remotes expertis och erfarenhet, inte bara för att undvika juridiska problem, utan också för att utveckla sättet de arbetar med internationella talanger och erbjuda konkurrenskraftiga lokala förmåner och förmåner som bygger lojalitet. Med Remote kan företag nu onboarda, betala och göra oberoende konsulter till anställda från en enda plattform.

Relaterade Artiklar