Telenor öppnar konceptbutik i Skärholmen
Hem E-HANDEL Telenor öppnar en ny konceptbutik i Skärholmen

Telenor öppnar en ny konceptbutik i Skärholmen

Publicerat av: Redaktionen

Den 3 november slår portarna upp för en ny Telenor-butik i Skärholmen.

Med den nya butiken kommer Telenor att kunna experimentera med såväl inredning som sortiment för att testa och utvärdera vad som ska tas vidare till andra butiker.

Målet är att få fler intresserade av att besöka butikerna.

–         I vår nyöppnade och omgjorda butik kommer det att finnas erbjudanden som endast är tillgängliga här. Detta för att vi vill utvärdera vad som är relevant för kunderna, innan vi lanserar i stor skala, säger Magnus Stääv, ansvarig för Telenors säljkanaler.

Med den nya butiken hoppas Telenor vara ännu mer lyhörda och flexibla för kundernas behov, men också väcka intresse och öka antalet besök. Ytorna för hårdvara kommer att få mer utrymme och det kommer även att finnas en aktivitets- och säsongsyta i ständig förändring. På så sätt skapas möjligheter att göra plats för nya produkter som passar i kundernas liv. De produkter som får bra gehör kan sedan dyka upp i fler butiker.

Telenor öppnar konceptbutik i Skärholmen

Magnus Stääv, ansvarig för Telenors säljkanaler

–         Samtidigt som kunderna ska känna igen sig i Telenormaneret har vi möjlighet att göra om den här butiken efter behov. Vi satsar stort på medarbetarna i butiken, med bland annat utbildningar. Det här är ett strategiskt viktigt grepp för oss och det ska bli spännande att följa utvecklingen tillsammans med butiksmedarbetarna, säger Magnus Stääv.

Valet föll på att placera konceptbutiken i Skärholmen för att det är en av de mest besökta Telenorbutikerna i Stockholmsområdet.

Invigning

Den 3 november 10:00 invigs Telenorbutiken i Skärholmen med festligheter och öppningserbjudanden.

Butiken hittas i Skärholmen centrum på Storholmsgatan 17, på samma adress som den tidigare Telenorbutiken.

Torsdagen den 3 november till söndagen den 6 november kommer besökare i butiken att erbjudas rabatterade varor och ha möjlighet att vinna fina priser.

 

 

 

Relaterade Artiklar