Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningar
Hem PRODUKTNYHETER Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningar

Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningar

Publicerat av: Redaktionen

Nureva Inc., uppfinnare av banbrytande teknik som förenklar ljudkonferenser, kommer att delta på ISE 2022 med den världsomspännande lanseringen av Nureva XT, en integrerad end-to-end-lösning som kombinerar Nureva-ljud med kamera och premiumtjänster för hybridklassrum.

Besökare på ISE på FIRA Barcelona, Gran Via från 1-4 februari 2022, är välkomna att besöka Nurevas monter 2F250 i Unified Communications and Education Technology Zone för att uppleva företagets banbrytande ljudkonferenssystemsom gör det enkelt och prisvärt att få perfekt, ljud i medelstora till stora mötesrum och klassrum.

Nurevas ljudsystem levererar den ljudprestanda som kunderna kräver utan kostnad och komplexitet i samband med installation och underhåll av traditionella DSP-lösningar med flera komponenter. Nurevas ljudlösningar drivs av den patenterade Microphone Misttekniken, och är den enda ljudkonferenslösning som fyller ett utrymme med tusentals virtuella mikrofoner för att kunna fånga upp ljud i alla delar av rummet. Detta gör det möjligt för elever eller mötesdeltagare att höras oavsett var i rummet de befinner sig, i vilken riktning de står när de pratar, samtidigt som den filtrerar bort oönskade ljud som HVAC-fläktar.

På ISE samlas hela världens AV-industri, och detta kommer att vara Nurevas första deltagande i en storskalig konferens och mässa sedan ISE 2020. Företaget kommer att visa upp många av de senaste produktnyheterna, inklusive tillägg av Voice Amplification Modeför mötesrum och klassrum, lanseringen av Nureva XT, företagets senaste produkt för lärmiljöer samt analyser och insikter i Nureva Console som ger IT-ansvariga information om enhetsanvändning och akustisk prestanda. Besökare i Nurevas monter får också tillfälle att se Nureva Developer Toolkit, som innehåller en växande samling molnbaserade API: er och supportdokumentation för Nurevas ljudsystem, de nya produktintegrationerna och certifieringarna med Microsoft ® Teams, Logitech och Barco ClickShare.

Nureva XT har utformats specifikt för lärare som vill ha flexibiliteten att undervisa både i klassrummet och på distans, ge fler inlärningsmöjligheter för sina elever och stödja virtuella administrativa möten och fortbildningstillfällen för lärare. Nureva XT-lösningen kombinerar ett Nureva-ljudsystem (HDL300 för medelstora klassrum eller Dual HDL300 för stora klassrum) med det nya Nureva CV30-kamerapaketet och ett tre- eller femårigt abonnemang på Nureva Pro, som inkluderar avancerade enhetshanteringsfunktioner i Nureva Console, teknisk support dygnet runt, utökad produktgaranti samt förhandsbyte.

Nureva deltar på ISE 2022 med nya ljud- och videolösningarNureva kommer även att rekrytera distributörer i utvalda länder och samtala med slutanvändare för att diskutera hur företagets produktlinje kan lösa deras utmaningar. Nürnberg har haft en enorm tillväxt i sin kundbas sedan 2020, inklusive tillägg av Michelin och L’Oréal i Frankrike, Accenture och Heidelberg University i Tyskland, Universidad de las Americas och Universidad del Desarrollo i Chile, River Island och Deloitte i Storbritannien och Ritsumeikan University i Japan.

“ISE fortsätter att vara ett viktigt evenemang för Nureva, och vi är glada över att vara tillbaka 2022 för att ge deltagarna en första titt på de många tilläggen och utvecklingen till vår växande produktlinje för ljudkonferenser”, säger Nancy Knowlton, Nurevas VD. “Hybridarbete och -lärande har aldrig varit viktigare, och våra ljudlösningar undviker de betydande kostnader och komplexiteter som andra system oundvikligen kommer med när man utrustar större utrymmen. Nureva erbjuder enkla, pålitliga ljudlösningar som är enkla att skala och stödja i ett företag eller en utbildningsinstitution.”

Press- och analytikerbriefingar
Press och analytiker som deltar i ISE 2022 kan besöka Nurevas monter för ett speciellt pressevenemang för att se mer om Nurevas ljud- och videolösningar samt företagets accelererade tillväxt. Pressevenemang äger rum kl. 11:00 de tre första dagarna av ISE (1-3 februari). Privata möten kan också schemaläggas när som helst under showen. Kontakta Shari-Lynn Sare för att boka tid.

 

Relaterade Artiklar