Omniarch partner för tillväxt när Keesing digitaliserar fler av sina produkter inom tankesport
Hem NYHETER Omniarch samarbetar för tillväxt när Keesing digitaliserar fler av sina produkter inom tankesport

Omniarch samarbetar för tillväxt när Keesing digitaliserar fler av sina produkter inom tankesport

Publicerat av: Redaktionen

Dina små grå har sannolikt i en dagstidning eller fackpress stött på en produkt från Keesing.

Korsord är av tradition en printprodukt med flera i Sverige aktuella korsordsmagasin.

För att fortsätta tilltala en etablerad kundgrupp som uppskattar printformaten och för att expandera sin digitala affär har Keesing valt att ta in Omniarch som partner för tillväxt.

Pelle Pettersson, CEO på Omniarch ser fram emot samarbetet:

Omniarch partner för tillväxt när Keesing digitaliserar fler av sina produkter inom tankesport“Vi arbetar i en kunskapsintensiv bransch och korsord är perfekt att träna hjärnan med. Därför är det med spänning som vi ser fram emot att få stötta Keesing i deras arbete med att digitalisera fler delar av den digitala affären. Keesing är ett bra lysande exempel där Omniarch kompetenser verkligen kommer till sin spets, i att utveckla och digitalisera en ny typ av bransch och produkt. Det glädjer oss att Keesing valt Omniarch som samarbetspartner, där vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.”

Omniarchs roller hos Keesing handlar om att tillföra UX-expertis och fokus hos en E-commerce Manager: Två absolut nödvändiga roller i arbetet med att sätta en god grund för optimal kundupplevelse i e-handel och för att kunna ta tillvara på de tillväxtmöjligheter som finns.

– Vi har i många år bidragit till att stärka människors mentala kapacitet genom utmanande tankesport. Nu ser vi en ökad efterfrågan på att tillgängliggöra våra produkter i digitala format med tillhörande e-handelslösning. Omniarch är genom sin breda expertis inom tillväxtfrämjande metodik det självklara valet för oss, säger Anders Juhlin, Managing Director Nordics, Keesing Media Group B.V.

Relaterade Artiklar