Hem NYHETER Nu lanseras det: mobilabonnemanget som gör att du slipper prata i telefon!

Nu lanseras det: mobilabonnemanget som gör att du slipper prata i telefon!

Publicerat av: Redaktionen

Alldeles nyss kom deras molnbaserade samarbetsplattform Easy Teams.

Nu lanseras det: mobilabonnemanget som gör att du slipper prata i telefon! 3En imponerande plattform, med global potential. Men det gör inte att de slår av på takten, redan i veckan är det dags för nästa stora nyhet. Och det är en ”big one” – Sveriges första gör det själv-abonnemang för företags mobiltelefoni.

– Vi har alltid utmanat branschen och oss själva, säger John Hadenius försäljningschef på Easy Telefoni. Att vi blir först ut med detta hoppas vi blir ett wake up call (pun intended) för övriga! För, kom igen, varför ska kunderna behöva ringa kundservice för att öppna mobilabonnemang år 2020?

Öppna, flytta, ändra, avsluta

Med Easy Subs, som abonnemanget kallas, slipper man onödiga samtal till kundservice. Man öppnar, flyttar, ändrar och avslutar sina mobilabonnemang direkt i appen. Dessutom bestämmer man själv hur stor datamängd man vill ha. Burhan Kesapli Marknadschef på Easy Telefoni:

– Telefoni ska vara enkelt, det är det som driver oss i all vår produktutveckling. Detta är ett stort steg i rätt riktning! Nu har våra kunder alltifrån abonnemang till växel och samarbetsplattform samlat i en app. Det är Easy, helt enkelt!

Relaterade Artiklar