Hem E-HANDEL 123on – videospelaren som konverterar tittare till kunder – direkt på webben.

123on – videospelaren som konverterar tittare till kunder – direkt på webben.

Publicerat av: Redaktionen

Att äga och förstå kundresan

123on – videospelaren som konverterar tittare till kunder – direkt på webben. 3Video engagerar och skapar känslor. 123on ökar nyttan med rörligt innehåll genom att möjliggöra direkt reaktion på det som visas i en film. Med en videospelare från 123on slipper man reklam för andra varumärken, konkurrerande innehåll eller att besökare länkas bort från webbplatsen och varumärket.

Genom att man aldrig länkar bort från den egna webbplatsen kan man äga hela kundresan och dessutom förstå den genom att man får statistik på hur länge någon tittar på en video, vilka element i videon det klickas på och mycket mer.

Självfallet behöver alla varumärken arbeta med sin marknadsföring och kanske även fortsätta ha innehåll på Youtube och andra platser. Med videospelaren från 123on gör man det möjligt att verkligen göra det mesta av besök på egna webbplatsen. Investeringar i varumärke, SEO och annat skapar tillsammans med 123on förutsättningar för att göra bättre affärer på den egna webbplatsen. En plats man äger, inte lånar eller bara använder.

Interaktiva annonser i spelaren

123on är en videoplattform där varje film som laddas upp kan kompletteras med klickbara annonser. Spelarens annonser skräddarsys av ägaren så de relaterar till innehållet och stämmer med varumärkets grafiska profil. Annonserna kan placeras var som helst i filmen och skapa uppmärksamhet där de gör mest nytta. Allt utan programmering eller att webbplatsen påverkas tekniskt. Annonserna kan vara dina egna men du kan också sälja annonsutrymme till andra. Målet med annonserna måste inte vara att köpa något utan kan lika gärna vara för att engagera sig i något eller att lära sig mer.

Att verkligen hitta när man ska handla

Låt säga att någon har surfat in på en e-handel med kläder och skor. Hur hittar man skorna som visas i en video? Med 123on kan man visa en annons när skorna syns. Genom att besökaren klickar på den kommer hen direkt till rätt skor. Inte till kategorin skor eller till Youtube eller något liknande. Direkt till rätt skor. Eller till något annat man väljer att visa.

Ta hand om varumärketDebatten om hur varumärken kan skadas genom exponering på de stora plattformarna har knappast gått någon förbi. Självklart ska man se till att video som visas på egna webbplatsen inte länkar vidare till sammanhang som riskerar att skada varumärket. Med en videospelare från 123on eliminerar man risken för att varumärket skadas och man möjliggör en helt annan interaktivitet vilket gynnar konvertering och bättre affärer.

Med 123on som videospelare är det varumärket som äger videokanalen, innehållet och kundresan. Spelaren från 123on erbjuds till låg kostnad baserad på antalet annonsklick.

Relaterade Artiklar