Nu lanserar Samsung nya Odyssey OLED G8
Hem PRODUKTNYHETER Nu lanserar Samsung nya Odyssey OLED G8

Nu lanserar Samsung nya Odyssey OLED G8

Publicerat av: Redaktionen

Odyssey OLED G8 är en skärm för höghastighetsspel då den har en responstid ned till endast 0,1 ms.

Samsung Electronics Co., Ltd presenterar nu ytterligare ett tillskott till Odyssey-sortimentet: Odyssey OLED G8.

Odyssey OLED G8 är Samsungs första OLED-spelmonitor och kommer att finnas tillgänglig i 34-tum med en OLED-panel tillsammans med Quantum Dot Technology. Skärmen är utrustad med spelfunktioner så som en låg svarstid ned till 0,1ms och en uppdateringsfrekvens upp till 175Hz.

Skärmen har en elegant metallram samt en tjocklek på endast 3,9 mm på sin tunnaste del. Skärmen kräver ingen bakgrundsbelysning, samtidigt som den levererar RGB för utmärkt färgnoggrannhet och ljusstyrka – allt utan ett färgfilter. Belysningen styrs i pixlar vilket ger en svärta med oerhört bra kontrastförhållande.

Odyssey OLED G8 är fullspäckad med spelfunktioner. OLED-skärmen är VESA DisplayHDR 400 True Black-certifierad, vilket säkerställer att innehållet ser verkligt ut. Förutom den snabba svarstiden och uppdateringsfrekvensen är bildskärmen ytterligare förbättrad av AMD FreeSync Premium för smidigt spelande.

Nu lanserar Samsung nya Odyssey OLED G8Monitorn gör det även möjligt för användare att uppleva en kombination av spel, underhållning och livsstilsfunktioner då det finns möjlighet att strömma innehåll genom Samsungs Smart Hub. Smart Huben ger tillgång till appar såsom Amazon Prime, Netflix, YouTube och andra ledande streamingtjänster. Dessutom kan användare njuta av gratis liveinnehåll utan behov av nedladdningar eller registreringar, vilket möjliggörs av Samsung TV Plus.

Odyssey OLED G8 erbjuder även komfort när användarna spelar sina favoritspel med hjälp av ett höjdjusterbart stativ med tiltfunktion ger som innebär att alla spelare kan hitta en god position.

För ytterligare visuell fördjupning är skärmen utrustad med Odyssey-portföljens välkända CoreSync & Core Lighting+. Denna avancerade ljusteknik, som finns på baksidan av monitorn matchar färgerna på skärmen, vilket ger innehåll liv med ljusa och levande färger som skapar mer minnesvärda upplevelser. Dessutom är Odyssey OLED G8 utrustad med Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) och USB-C-portar för mångsidig anslutning.

Odyssey OLED G8 kommer finnas tillgänglig i Norden senare i år.

 

 

 

Relaterade Artiklar