Jula ny samarbetspartner till Liiga
Hem EFTER JOBBET Jula ny samarbetspartner till den finska hockeyligan Liiga

Jula ny samarbetspartner till den finska hockeyligan Liiga

Publicerat av: Redaktionen

Hemmafixarkedjan Jula kliver in som ny huvudsamarbetspartner till den finska hockeyligan, Liiga, i samband med att företaget etablerar sig på den finska marknaden under hösten.

Samarbetet är långsiktigt och sträcker sig över flera år.  

–  Hockey är Finlands största och mest framgångsrika lagsport så det känns självklart för oss att inleda ett samarbete med Liiga.

Julas ambition är att bli rikstäckande och komma lika nära det finska folkets hjärta som ishockeyn. Vi på Jula är enkla, ärliga och folkliga – något som jag tror att den finska hockeypubliken kan relatera till, säger Jaakko Soini, landschef för Jula i Finland.

I höst öppnar hemmafixarkedjan Jula sitt första varuhus och e-handel i Finland. Först ut är varuhusöppningen i Vasa i slutet av året. Under våren 2023 öppnar Jula nästa varuhus i Reso i Åboregionen och ambitionen är att öppna många fler varuhus runtom i Finland under de kommande åren.

Jula ny samarbetspartner till LiigaI samband med Finlandsetableringen har Jula knutit ett flerårigt kontrakt med Liiga och kliver nu in som en av den finska hockeyligans huvudsakliga samarbetspartners.

– Det känns fantastiskt att välkomna Jula till Finland och få in deras engagemang som ny samarbetspartner. Deras ”gör-det-själv”-mentalitet stämmer väl överens med både den finska identiteten och vad som krävs för att spela ishockey på elitnivå, säger Vili Nurmi, Sales Directorl på Liiga.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar