Tillväxten över 60 procent för Welcome Software
Hem E-HANDEL Tillväxten över 60 procent för Welcome Software

Tillväxten över 60 procent för Welcome Software

Publicerat av: Redaktionen

Tvåsiffrig tillväxt för Welcome Software efter förvärvet i december

Optimizely, tidigare Episerver, och den ledande leverantören av digital upplevelseplattform (DXP), presenterar idag en stark tillväxt för innehållsplattformen Welcome, (CMP) efter förvärvet i december.

Welcome är en plattform som samlar marknadsförare i en gemensam digital miljö för att skapa idéer, samarbeta om innehåll och genomföra kampanjer.

Sedan Optimizely förvärvade Welcome har verksamheten vuxit varje kvartal, vilket har resulterat i en tillväxt på över 60 procent jämfört med föregående år. Hittills har 19 internationella Optimizely-kunder, bland annat svenska AJ Produkter, framgångsrikt använt Welcome CMP och Digital Asset Management (DAM), som integrerades efter förvärvet.

Tillväxten över 60 procent för Welcome Software– Den återkoppling vi får från marknadsförare visar att Welcome är en uppskattad helhetslösning för att planera, skapa, leverera och optimera sina kampanjer, säger Mårten Bokedal, produktstrateg på Optimizely. Welcomes verktyg för innehållsmarknadsföring och Optimizelys för experimentering och optimering ger marknadsförare verktyg för att kunna leverera kreativt innehåll som skapar bättre kundupplevelser.

Optimizely (Welcome) har erkänts som ledare i Gartners Magic Quadrant för CMP (innehållsmarknadsföringsplattformar) fem år i rad. Gartner utvärderade åtta leverantörer kring ”Critical Capabilities” och Optimizely (Welcome) placerades i topp i samtliga fall. Högst betyg fick plattformen för komplexa, distribuerade innehållsmarknadsföringsteam på grund av styrkan i analys av innehållsprestanda.

 

 

Relaterade Artiklar