Nu introduceras Surface Laptop Go 2
Hem PRODUKTNYHETER Nu introduceras Microsoft Surface Laptop Go 2

Nu introduceras Microsoft Surface Laptop Go 2

Publicerat av: Redaktionen

I dag presenterar Microsoft Surface Laptop Go 2, en ny generation av den lättaste och prisvärda bärbara datorn i Surface-familjen.

Med förbättringar från sin föregångare är Surface Laptop Go 2 den perfekta balansen mellan prestanda och stil för alla tillfällen.

Nu introduceras Surface Laptop Go 2Enheten släpps den 7 juni men det är möjligt att förhandsbeställa den från och med i dag.

Surface Laptop Go 2 har omsorgsfullt utvecklats för att kunna erbjuda en premiumkänsla och upplevelser i ett ultraportabelt format. Det är även den första Intel-baserade secured core-datorn i Surface-familjen vilket innebär nya nivåer av säkerhet. Med en vikt från 1,1 kg och ett utgångspris från 7 499 kr passar den nya generationens Laptop Go ännu fler.

”När den första Surface Laptop Go lanserades under 2020 stod världen inför stora omställningar i hur vi arbetade, studerade och interagerade med varandra. En utmaning som enheten kunde möta tack vare innovativ teknik kombinerat med en konkurrenskraftig prisnivå och

premiumupplevelsen som Surface är känd för. Med den nya generationen av Laptop Go har

produkten bara blivit bättre. Oavsett om man är ute efter en bärbar dator till jobbet, skolan eller semestern är Surface Laptop Go 2 en perfekt enhet för alla dessa tillfällen”, säger Amanda

Lindgren, affärsområdeschef för Surface på Microsoft Sverige.

Det här är Surface Laptop Go 2
  • Stilren, portabel och smidig. Det går att använda Surface Laptop Go 2 överallt tack vare sin moderna design och en kraftig 12,4 tums PixelSense™ touchskärm, det smidiga tangentbordet och en stor precisionspekplatta.
  • Snabbare, längre batteritid och Windows 11. Nå din fulla potential med Windows 11 i Surface Laptop 2 tack vare en snabbare 11e generationens Intel® Core™-processor

och en batteritid som räcker hela dagen1. Återuppta ditt arbete snabbare med hjälp av Instant On.

  • Säkrare inloggning samt krispigare bild och ljud. Förhöj din upplevelse med säkrare inloggning, populära Microsoft 365-upplevelser och mer intuitivt surfande med

Microsoft Edge. Njut även av krispigare ljud för musik, filmer samt videosamtal tillsammans en förbättrad inbyggd HD-kamera.

Relaterade Artiklar