Nokia G11 och G21 levererar fantastisk batteritid och dubbelt så många säkerhetsuppdateringar som konkurrenterna
Hem PRODUKTNYHETER Nokia G11 och G21 levererar fantastisk batteritid och dubbelt så många säkerhetsuppdateringar som konkurrenterna

Nokia G11 och G21 levererar fantastisk batteritid och dubbelt så många säkerhetsuppdateringar som konkurrenterna

Publicerat av: Redaktionen

HMD Global, företaget bakom den moderna Nokia-telefonen, presenterar idag två nya smartphones i Nokia G-serien, Nokia G11 och Nokia G21.

Nu som förr är Nokia synonymt med riktigt bra batteritid och de nya enheterna, byggda på operativsystemet Android, erbjuder i samma tradition en imponerande batteritid på tre dagar och också ett nytt Super Battery Saver-läge.

Mjukvara och säkerhet

Nokia G11 och Nokia G21 erbjuder dubbelt så många säkerhetsuppdateringar som konkurrenterna. För ökad integritet och extra sinnesfrid är även ExpressVPN nu tillgängligt på alla nya Nokia-smarttelefoner med en 30-dagars gratis provperiod. De är också förberedda för Android 12 och därmed väl förberedda för framtiden.

Ett batteri du kan räkna med

Med en imponerande batteritid på tre dagar behöver du inte oroa dig för att det roliga tar slut oväntat. Slå på det helt nya Super Battery Saver-läget för att förlänga batteritiden ytterligare – du kan till och med välja var exakt energibesparingarna görs, så att du fortfarande kan komma åt viktiga funktioner som behövs.

Supermjuk bilduppdatering

För första gången i G-seriens historia har enheterna utrustats med en skärm med 90Hz bilduppdatering. Resultatet är en skärm där allt ser mjukare ut när du skriver och scrollar i flöden.

Ta fantastiska bilder med Nokia G21

De mångsidiga kamerorna med tre linser gör att alla kan ta riktigt bra fotografier med fin detaljrikedom, även i svagt ljus. Bildbehandling som tar hjälp av AI ser till att frontkameran ger dina selfies precis rätt mängd ljus och klarhet. AI Super Resolution gör underverk för zoomkvaliteten på dina bilder för ett slående resultat.

Ny design, finsk hållbarhet

Nokia G11 och G21 levererar fantastisk batteritid och dubbelt så många säkerhetsuppdateringar som konkurrenternaNokia G11 och Nokia G21 har fått en helt ny design och är både tunnare och mer ergonomiska än föregångarna. Tillverkad av stryktålig polykarbonat lever båda enheterna upp till de förväntningar som varumärket Nokia för med sig.

Florian Seiche, CEO på HMD Global: “Vi fortsätter att tänja på gränserna i mellansegmentet och tillhandahåller prisvärd, säker och konkurrenskraftig teknik för alla. Hållbarhet och fantastisk batteritid i kombination med det bästa av Android-programvaran och fler säkerhetsuppdateringar än konkurrenterna inom denna priskategori, befäster vår vision för 2022 och framåt – när vi fortsätter att bygga telefoner som håller längre.”

1 miljon träd planterade

Kunder som köper Nokia G21 eller Nokia G11 på Nokia.com får samtidigt möjligheten att plantera 10 träd via Ecologi. Som en första milstolpe har HMD Global åtagit sig att underlätta planteringen av 1 000 000 träd. Detta motsvarar 308 000 ton kol som undvikits under 25 år och den kombinerade kundinsatsen kommer att motsvara över 700 miljoner mil körda i en bil eller 37 465 935 100 laddade smartphones.

Elliot Coad, medgrundare och VD Ecologi: “Vi är glada över att få spela en roll i att ge Nokia-telefonägare möjligheten att plantera en miljon träd. Denna unika inlösenmekanism tillåter människor att lösa in och se sina egna träd, vilket gör klimatåtgärder påtagliga och personliga.”

 

Relaterade Artiklar