Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med nya dual-band WiFi 6-produkter
Hem PRODUKTNYHETER Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med den nya dual-band WiFi 6-produkter

Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med den nya dual-band WiFi 6-produkter

Publicerat av: Redaktionen

NETGEAR, den ledande tillverkaren av nätverksprodukter för alla företagsstorlekar, presenterar nu nytillskott till sitt redan stora sortiment av hanterade trådlösa accesspunkter.

Ett sådant är den nya Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615), som är framtagen för små och medelstora företag (SMF) och bjuder på marknadens snabbaste dual-band multi-gig-hastigheter via WiFi 6.

Allt stöds och backas upp av NETGEAR Insights molnhanteringslösning och NETGEARs unika Instant Mesh-kompetenser.

Med topphastigheter på upp till 3 Gbps, utmärkt täckning och ytterst enkel uppsättning är WAX615 ett utmärkt verktyg för företag som vill utnyttja WiFi 6 inom ett större område. WAX615 är framtidssäker, men fungerar samtidigt med NETGEAR Insight Managed WiFi 5 och WiFi 6 Access Points, vilket gör det lätt att bygga ut ett befintligt nätverk med den senaste teknologin.

WAX615 kommer dessutom med ett års gratis NETGEAR Insight-lösning för att hantera och övervaka ditt Insights Managed nätverk. WAX615 stöder dessutom 2,5 Gbps Power-over-Ethernet (PoE) och fungerar perfekt med NETGEARs PoE-switchar såsom NETGEAR GSM4210P, MS510TXPP, MS510TXUP och MS108EUP.

Säkerhet för SMF

Små och mellanstora företag kan känna sig säkra med utrustning från NETGEAR, inklusive WAX615. NETGEAR Insight-lösningar gör det möjligt att konfigurera och underhålla nätverkssäkerheten med funktioner som annars bara ses i produkter och lösningar avsedda för större företag:

Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med nya dual-band WiFi 6-produkter

•    WPA 3 Enterprise för att skapa högsta möjliga WiFi-säkerhet.

•    8 separata trådlösa nätverk (SSID) som kan användas av administratörer, medarbetare, gäster samt även till IoT-produkter som övervakningskameror, termostater, dörrlås eller sensorer.

•    Individuella VLANs för att dela upp nätverket och för att skapa dedikerade dataströmmar.

Ytterligare funktioner: 
  • WiFi 6 Release 2 – 100% snabbare hastigheter än WiFi 6 Release 1 på 5GHz-bandet.
  • Instant Mesh – fungerar med alla existerande Insight Managed Access Points till att bygga upp hybrida kablade och trådlösa mesh-nätverk.
  • Samtidig användning – klarar upp titl 4x så många anslutna enheter per accesspunkt jämfört med WiFi 5
  • Överlägsna prestanda – Dual-band gör att varje enhet kan ge hastigheter på upp till 3.0 Gbps.
  • Redo för det senaste – Fungerar med de senaste iOS- og Android-enheterna som iPhone 13 och Samsung Galaxy S10, samt alla notebook-datorer.
  • Bakåtkompatibel – stödjer standarderna WiFi 4 (IEEE 802.11n), WiFi 5 (IEEE 802.11ac) och WiFi 6 (IEEE 802.11ax).
  • Enkel att sätta upp – En 2,5Gbps Ethernet-port med inbyggd Power-over-Ethernet (PoE+) gör det enkelt att sätta upp och koppla till PoE+-switchar (säljs separat).
Pris och tillgänglighet

NETGEAR Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615) finns tillgänglig denna månad på www.netgear.com

  • WAX615-100EUS: 2590 kr.

 

 

 

Relaterade Artiklar