Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med nya dual-band WiFi 6-produkter
Hem PRODUKTNYHETER Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med den nya dual-band WiFi 6-produkter

Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med den nya dual-band WiFi 6-produkter

Publicerat av: Redaktionen

NETGEAR, den ledande tillverkaren av nätverksprodukter för alla företagsstorlekar, presenterar nu nytillskott till sitt redan stora sortiment av hanterade trådlösa accesspunkter.

Ett sådant är den nya Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615), som är framtagen för små och medelstora företag (SMF) och bjuder på marknadens snabbaste dual-band multi-gig-hastigheter via WiFi 6.

Allt stöds och backas upp av NETGEAR Insights molnhanteringslösning och NETGEARs unika Instant Mesh-kompetenser.

Med topphastigheter på upp till 3 Gbps, utmärkt täckning och ytterst enkel uppsättning är WAX615 ett utmärkt verktyg för företag som vill utnyttja WiFi 6 inom ett större område. WAX615 är framtidssäker, men fungerar samtidigt med NETGEAR Insight Managed WiFi 5 och WiFi 6 Access Points, vilket gör det lätt att bygga ut ett befintligt nätverk med den senaste teknologin.

WAX615 kommer dessutom med ett års gratis NETGEAR Insight-lösning för att hantera och övervaka ditt Insights Managed nätverk. WAX615 stöder dessutom 2,5 Gbps Power-over-Ethernet (PoE) och fungerar perfekt med NETGEARs PoE-switchar såsom NETGEAR GSM4210P, MS510TXPP, MS510TXUP och MS108EUP.

Säkerhet för SMF

Små och mellanstora företag kan känna sig säkra med utrustning från NETGEAR, inklusive WAX615. NETGEAR Insight-lösningar gör det möjligt att konfigurera och underhålla nätverkssäkerheten med funktioner som annars bara ses i produkter och lösningar avsedda för större företag:

Netgear bygger ut sin hanterad accesspunkt-serie med nya dual-band WiFi 6-produkter

•    WPA 3 Enterprise för att skapa högsta möjliga WiFi-säkerhet.

•    8 separata trådlösa nätverk (SSID) som kan användas av administratörer, medarbetare, gäster samt även till IoT-produkter som övervakningskameror, termostater, dörrlås eller sensorer.

•    Individuella VLANs för att dela upp nätverket och för att skapa dedikerade dataströmmar.

Ytterligare funktioner: 
  • WiFi 6 Release 2 – 100% snabbare hastigheter än WiFi 6 Release 1 på 5GHz-bandet.
  • Instant Mesh – fungerar med alla existerande Insight Managed Access Points till att bygga upp hybrida kablade och trådlösa mesh-nätverk.
  • Samtidig användning – klarar upp titl 4x så många anslutna enheter per accesspunkt jämfört med WiFi 5
  • Överlägsna prestanda – Dual-band gör att varje enhet kan ge hastigheter på upp till 3.0 Gbps.
  • Redo för det senaste – Fungerar med de senaste iOS- og Android-enheterna som iPhone 13 och Samsung Galaxy S10, samt alla notebook-datorer.
  • Bakåtkompatibel – stödjer standarderna WiFi 4 (IEEE 802.11n), WiFi 5 (IEEE 802.11ac) och WiFi 6 (IEEE 802.11ax).
  • Enkel att sätta upp – En 2,5Gbps Ethernet-port med inbyggd Power-over-Ethernet (PoE+) gör det enkelt att sätta upp och koppla till PoE+-switchar (säljs separat).
Pris och tillgänglighet

NETGEAR Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615) finns tillgänglig denna månad på www.netgear.com

  • WAX615-100EUS: 2590 kr.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>