Netatmo lanserar nya tillbehör till sin smarta videodörrklocka
Hem PRODUKTNYHETER Netatmo lanserar nu nya tillbehör till sin smarta videodörrklocka

Netatmo lanserar nu nya tillbehör till sin smarta videodörrklocka

Publicerat av: Redaktionen

Netatmo lanserar nya tillbehör till Netatmo Smart Videodörrklocka.

Tillbehören gör att videodörrklockan som tidigare endast kunde installeras som ersättning för en befintlig trådburen dörr-och ringklocka nu blir kompatibel med ett bredare utbud av installationer.

Detta gör det möjligt att installera videodörrklockan även utan elektrisk anslutning.

Netatmo lanserar nya tillbehör till sin smarta videodörrklockaDe nya tillbehören är två adaptrar. Det ena är en nätadapter som kan anslutas till ett vanligt eluttag inomhus. Det enda användaren behöver göra är att borra ett hål i väggen att dra kabeln igenom. Den andra adaptern är en inbyggd adapter, vars installation kan kräva viss händighet eller hjälp av fackman. Tack vare dessa adaptrar låter Netatmo fler användare dra nytta av en nätdriven Smart videodörrklocka – när de väl har installerats har de inga batterier som behöver bytas. Videodörrklockan är kompatibel med Amazon Alexa, Apples Siri och Google Assistant, vilket möjliggör för användare att ansluta sin dörrklocka till en smart högtalare och höra klockan ringa i hemmet när någon ringer på.

De två nya adaptrarna finns från och med idag tillgängliga på http://shop.netatmo.com/ och kan köpas separat eller i set tillsammans med Smart videodörrklocka.

Nya funktioner för Smart videodörrklocka

I och med Netatmos kontinuerliga förbättringsarbete med produkter har Smart videodörrklocka nyligen uppdaterats med nya funktioner:

  • Integration av ett ljud i högtalaren så att den som ringer på kan vara säker på att det hörs
  • Möjlighet att tillfälligt inaktivera ringsignalen (stör ej-läge) eller inaktivera den permanent.
  • Förbättrad AI, särskilt för inspelning innan en person kommer fram till videodörrklockan.

 

Relaterade Artiklar