TCL tar QLED till nya höjder med Google TV:n C635
Hem PRODUKTNYHETER TCL tar nu QLED till nya höjder med Google TV:n C635

TCL tar nu QLED till nya höjder med Google TV:n C635

Publicerat av: Redaktionen

TCL Electronics presenterar nu uppföljaren till förra årets 4K QLED C72-serie.

En färgfest för ögat och ett riktigt underhållningsorakel – nu är TCL:s 4K QLED-modell med Google TV här – C635-serien.

TCL Electronics introducerar nu sin nya TCL 4K QLED TV modell C635 till sina nordiska konsumenter. Som ett överlägset QLED 4K-underhållningscenter är C635 designad för att leverera ett omfattande utbud av underhållning med Google TV och exceptionell audiovisuell prestanda. C635-serien kommer att finnas tillgänglig via utvalda nordiska återförsäljare under april i storlekarna 43, 50, 55, 65 samt 75 tum.

– Vi känner en enorm stolthet över hela vår line-up för 2022 och ser fram emot att flytta fram våra positioner och bli en ännu större spelare inom tv-branschen. Dels globalt, men framför allt på den nordiska marknaden. Vi har ett väldigt spännande år framför oss, säger Sebastian Skarp, produktspecialist TCL Nordic.

4K QLED TV med extra allt
TCL 4K QLED TV C635 kommer nu alltså med Google TV, vilket innebär att användaren har oändliga alternativ till underhållning – allt samlat på ett smidigt sätt i sina utvalda streamingtjänster. Med Google Assistant är C635 mer användbar än någonsin. Genom röststyrning kan man snabbt be Google att exempelvis hitta filmer, streama appar, spela musik och styra TV:n.

C635 har även Google Duo, för en enkel och smidig videochatt. Och med tillägget TCL Magic Camera, kan användaren bara med några få tryck på fjärrkontrollen, stå ansikte mot ansikte med familjer och vänner. Miracast för PC finns också med. C635 hjälper användare att casta sin dator till TV:n med upp till 4K-upplösning.

En färgfest för ögat
C635 lyfter QLED-teknologin till en ny nivå med branschledande färgvolym på över 100 % och ett färgomfång på över en miljard färger. Allt för en så jämn och naturlig färgprestanda som möjligt. För filmälskaren som kräver en högkvalitativ och interaktiv hemunderhållning, är det en utmärkt och prisvärd tv-modell, som en del av en uppkopplad och smart livsstil. Den lyxiga kantlösa metalldesignen, gör också att teven stilrent smälter in i de nordiska hemmen.

TCL tar QLED till nya höjder med Google TV:n C635Med Multi HDR-format ger den nya TCL C63-serien den bästa 4K HDR-bildkvaliteten på TV:n och stöder alltid det bästa formatet oavsett om användaren njuter av Dolby Vision-material via Netflix eller Disney+, eller HDR 10+-innehåll på Amazon Prime. Samtidigt slår TCL:s AiPQ Engine på C635:s fulla potential med realtidsoptimering av färg, kontrast för olika underhållningsgenrer och innehåll. Med hjälp av maskininlärningsalgoritmer säkerställer AiPQs innehållsoptimering en oöverträffad 4K HDR-upplevelse.

Men ingen hemmabioupplevelse är fulländad utan riktigt bra ljud. C635-serien har utrustats med Dolby Atmos, som levererar flerdimensionellt ljud och placerar användaren mitt i sin favoritsport, TV, film eller videospel. Och i kombination med inbyggda högtalare från ONKYO i kommer användare kunna njuta av en riktigt uppslukande ljudupplevelse och verkligen dras med in i filmen, hockeymatchen eller mello-finalen.

C635-serien är liksom föregångaren en riktigt bra QLED-tv för gamern. Eller alla som älskar actionfilm och sport. TCL C63-serien använder Motion Clarity för att uppnå en tydlig och jämn bild. MEMC (Motion Estimation och Motion Compensation) är TCL:s egenutvecklade mjukvarualgoritm som ytterligare hjälper till att skapa en så jämn bildåtergivning som möjligt även i snabba klipp.

Tack vare Game Master optimerar TCL C63-serien skärmen vid användning av videospel. Eftersom en responsiv TV är lika viktig som en fantastisk bildkvalitet för att njuta av en optimerad spelupplevelse, säkerställer HDMI 2.1 kompatibilitet med de senaste spelkonsolgenerationerna och möjliggör funktioner som ALLM (Auto Low Latency Mode), som tillåter videospelskonsolen eller PC-grafik kort för att automatiskt växla TV:n till spelläge för att nå lägsta input lag. Det är ingen slump att detta är en av de officiellt utvalda tv-modellerna till Call of Duty®.

 

Relaterade Artiklar